Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

HSB Bakancslista – ajándék ÉLMÉNYBOMBA - 1 fő részére

azonosító# MT0000461
130 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A karácsonyi csomag tartalma: Télen Snowshredder túra (Mátra): 16.999 Ft/főSnowranger hófánkozással (Mátra): 9999 Ft/főAirboard túra (Mátra): 4999 Ft/főSnowscooter túra (Mátra): 4999 Ft/főVW szánkó túra (Mátra): 3999 Ft/főHótalp túra (Mátra): 2499 Ft/túraAtomic tesztsíelés: 10.000 Ft/főSíszervíz csomag (élezés, vaxolás, javítás): 15.000 Ft értékben Tavasztól- őszig: Kezdő terepsegway túra (4 bázis bármelyikén):14.999 Ft/főElektromos Polaris Ranger túra (Mátra): 9999 Ft/főMountaincart túra (Mátra): 4999 Ft/főMonsterbike túra (Mátra): 4999 Ft/főMonsterroller túra (Mátra): 4999 Ft/főHill-dog túra (Mátra): 4499 Ft/főCross country túra (Mátra): 3999 Ft/főE-tandem túra (Mátra): 7499 Ft/főLézercsata (Mátra, Normafa): 3499 Ft/főNordic walking (Mátra, Normafa): 1499 Ft/főFrizbi golf (Mátra): 499 Ft/fő Mindösszesen: 130.000 Ft értékben/fő A csomag ára 1 fő esetén: 130.000 helyett: 59.000 Ft. A megvásárolt csomag tartalma egész évben felhasználható, további kedvezmények nem érvényesíthetőek. A kártya névreszóló, át nem ruházható. A csomag tartalmának felhasználásához bejelentkezés szükséges a www.hsb.hu honlapon! Ajándékozz élményt, válassz kalandot! Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz! Webáruházunkban élményt kínálunk. Élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek. Ajánlatunk: élmény, kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékba ékszerdoboz. Bármelyik nő szívesen fogadja, ha ékszerei rendezéséhez, tárolásához kap dobozkát. Próbáld ki.
Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
A szív forma sok mindent kifejez, amiben egy közös mindig van. Az érzelmek. A szív szép ajándék, bárkinek adod, akihez pozitív érzelmek fűznek.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!