Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Akciós Csomag - Vasárnapi a’la carte 4 az 1-ben

azonosító# MT0000452
14 999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A közel 25%-os összkedvezmény vasárnaponként min. 3 fő egyidejű bejelentkezése esetén lehetséges és más egyéb akciónkkal össze nem vonható (Pl: az 5000 Ft-os kuponokkal!) Néhány programunk időjárás és létszámfüggő. Válasszon az oszlopokból egyet-egyet és töltse kedve szerint a vasárnapot! Indulási pont: High-Tech Sportok Bázisa (Mátrafüred)(Programválasztástól függően: 10.00-11.00 órától 16.00-18.00 óráig)8 év alatt 50% kedvezmény! (segwaynél kisszekérkében, mountaincartoknál ölben)Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés minden esetben szükséges.Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot!A programcsomag tavasztól őszig vehető igénybe.Télen a 3 az 1-ben csomagot ajánljuk. Ajándékozz élményt, válassz kalandot! Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz! Webáruházunkban élményt kínálunk. Élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek. Ajánlatunk: élmény, kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi asztaldíszt a férfinak, amelyet aztán az ünnepek idején elvihet magával a munkahelyére, vagy kitehet otthon az íróasztalára.
Ajándékozz ötletes dekoráció elemeket ünnepekre. Derítsd ki, milyen színvilágot kedvel az ünnepelt, és lepd meg olyan apróságokkal, amelyeket felhasználhat az otthona díszítésére.
Használj karácsonyi színekkel filc anyagot saját készítésű ajándékok megalkotásához. Lepd meg szeretteidet az ünnep alkalmával.
Készíts gyermekednek, vagy rokon gyerekeknek karácsonyra karácsonyfa alakú babaházat berendezéssel, kis manókkal.
Süthető gyurmából sok minden készíthető, és sokféle szép szín vásárolható belőle a hobbiboltokban.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!