Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Akciós Csomag - Vasárnapi a’la carte 4 az 1-ben

azonosító# MT0000452
14 999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A közel 25%-os összkedvezmény vasárnaponként min. 3 fő egyidejű bejelentkezése esetén lehetséges és más egyéb akciónkkal össze nem vonható (Pl: az 5000 Ft-os kuponokkal!) Néhány programunk időjárás és létszámfüggő. Válasszon az oszlopokból egyet-egyet és töltse kedve szerint a vasárnapot! Indulási pont: High-Tech Sportok Bázisa (Mátrafüred)(Programválasztástól függően: 10.00-11.00 órától 16.00-18.00 óráig)8 év alatt 50% kedvezmény! (segwaynél kisszekérkében, mountaincartoknál ölben)Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés minden esetben szükséges.Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot!A programcsomag tavasztól őszig vehető igénybe.Télen a 3 az 1-ben csomagot ajánljuk. Ajándékozz élményt, válassz kalandot! Rendelj webáruházunkból, ha kikapcsolódásra, egyedi programra, extrém eseményeken való részvételre, vagy egyszerűen csak romantikára vágysz! Webáruházunkban élményt kínálunk. Élményt kalandoroknak, romantikusoknak, különcöknek, extrémeknek és egyéniségeknek. Ajánlatunk: élmény, kaland, kikapcsolódás, romantika, egyedi, extrém programok, családoknak, barátoknak, társaságoknak, munkahelyi kollektíváknak, de elsősorban Neked!
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Építs mini grillezőt a párodnak, amelyen focimeccs nézés közben is megpiríthatja a pillecukrot, vagy a grill sajtot.
Kartonból, egy kis díszítéssel készíthetünk sok sok szép háztartási kiegészítőt, amelyek hasznos, praktikus, és dekoratív elemei lesznek egy lakásnak.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!