Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Hudson khaki - men - a funkcionális és a kényelmi lábbeli előnyeit egyesítő, ízületkímélő terápiás cipő (akciós)

azonosító# -
39 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Duflex Walker®

Kényelmesen az úton, frissen a célig!
A Duflex Walker lábbeli pozitív tulajdonságaival egyesíti a kényelmes és a funkcionális cipő előnyeit. A Duflex Walker talpszerkezete 3 különböző keménységű Duflex anyag kombinációja. A felsőrész bőr és textil kombinációja, vízhatlan, valamint biztosítja a láb természetes szellőzését. A Duflex Walker speciális talpszerkezetű lábbeli puha, kényelmes, ízületkímélő, megkönnyíti a járást, aktivizálja a láb- és hátizmokat, egyenes egészséges testtartást biztosít, javítja az egyensúlyérzéket. A Duflex Walker ideális kiegészítôje a Chung Shi másik két csoportjának: az AuBioRiG és Anti-Step lábbeliknek. A könnyűsége miatt a lábbeli a tökéletes társ sík terepen túrázáskor, vagy a mindennapi tevékenységeinkben!
Műszaki információk
A talp teljes egészében időtálló sejt-kaucsukból készült (=un. Duflex)
A talp anyaga három különböző keménységű: a láb hátsó részén puha, a középső területen kemény, elöl pedig közepesen kemény
Jellegzeteas talpforma három gördülővel
könnyű cipő
kényelmes felsőrész
egyéni betétet is lehet alkalmazni

Tulajdonságok
Szövegdoboz: Jellegzetes külső talp nyomás mérés: A 3 talpszegmens egyértelműen látható.
A három különböző Duflex talpkeménység kombinációja egyrészt a puhasága miatt kényelmet nyújt, másrészt egy bizonyos mértékű instabilitás érhető el vele, ami az alsó végtagok izomzatát mérsékelten aktiválja. A puha hátsó lábrész miatt járás közben a talajjal való első kontaktus kényelmes, ami redukálja a a talaj keménységének érzetét. Állás közben a keményebb anyag a közép lábrésznél egy un. fordulópontot képez, és ezzel egyfajta „mérleghinta-hatást“, ami aktiválja az izomzatot. (Az EMG- összehasonlítást lásd lent.)

Esettanulmány: EMG-összehasonlítás, középső aktiválás 10 mp-en keresztül, állás (egység:uV): mezítláb, hétköznapi cipő, sportcipő és Duflex Walker (vizsgált személy: egészséges 37 éves nő).

Prevenciós alkalmazási lehetőségek
Az alsólábszár izomzat aktiválása
Az ugróizület stabilizátorainak aktiválása
Az izompumpa aktiválása – a vénás vérvisszaáramlás javítása

Terápiás alkalmazási lehetőségek
A prevenciós alkalmazási lehetőségekből adódnak
Megrendelési lehetőségek:
06 30 956 6414

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts brossokból csillogó csokrot a menyasszonynak. Lehet belőle egy emlékezetes ajándék, vagy akár maga a menyasszonyi csokor is.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.
Ebben a blogban gyönyörű, és különleges esküvői csokrokat láthatsz, amelyek soha nem száradnak el.
A szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs szüksége másra, csupán egymásra. A szerelem korongok ezeket a pillanatokat tehetik még színesebbé.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!