Részletekért kattints a képre!

Atlanta schwarz - men - formázott, merev, gördülő talpú (új generációs) terápiás cipő (akciós)

azonosító# -
41 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Anti Step® - A lumbágó cipő
Anti Step® – Egy gördülékeny megoldás

Az egyenetlen talajon történő mezítlábas járáskor a test egy természetesen instabil helyzetbe kerül, ezáltal pozitív hatással van a szervezetre.

Az Anti Step® lábbeli hasonló hatást vált ki, mint a mezítlábas járás. A hétköznapokban használható „edzőeszköz” minden egyes lépésnél edzi és erősíti a mozgatórendszer izmait. Járás közben a test természetesen és biomechanikailag helyesen mozog. Az állandó izomtréning és nyújtó hatás az ízületi stabilitást javítja. A gördülő talp és a sarokrész Dupla Neovent technológiája egy összehasonlíthatatlanul kényelmes érzést vált ki minden lépésnél és ízületkímélő hatású. Csökken az ízületek terhelése járás és állás közben.
Műszaki információk
Kényelmes funkcionális cipő lekerekített talppal
A talp geometriája gondoskodik a korekt szupinációról és pronációról a gördülési folyamatban
A köztes talp puha, időtálló anyagból készül
Dupla neovent csillapító elem a láb hátsó részén
A felsőrész anyaga lágy, kényelmes
Egyéni betétet is lehet alkalmazni

Tulajdonságok
Szövegdoboz: Külső talpnyomás mérés gördülés közben. Egyértelműen látható a forduló él a hátsó lábról a középre való átgördüléskor

Ez a cipőmodell felépítése révén dupla csillapító rendszerével és lekerekített talpával speciális tulajdonságokkal rendelkezik járás és állás közben.:
A puha hátsó lábrész kényelmes sarok-talaj kontaktust tesz lehetővé, csökkentve ezáltal az ütközés okozta megterhelést. A felépítésnél arra is ügyeltek, hogy egy bizonyos talajkontaktus megmaradjon. Ez biztosítja a biomechanikailag korrekt gördülési folyamat senzomotoros kontrollját. A hátsó láb megterhelése által keletkezett könnyű forduló él gördülési ellenállást vált ki, amit le kell győzni.

Állás
Szövegdoboz:

Állás közben a puha köztes talp révén kissé csökkentett és változó talajjal való kontaktusfelület keletkezik. Ezen kívül a cipő terhelésekor a hátsó lábrészről a középsőre való átmenetkor egy a talpon keresztben végigfutó forduló tengely keletkezik, amely növeli a mérleghintához hasonló instabilitást dorsalis és vertikalis irányban is. Ez kiváltja az alsó végtagok izomzatának aktiválását. (lásd a lenti grafikát)

Esettanulmány: középső aktiválás 10 sec. állásfázisban (egység:u.V.) mezítláb, hétköznapi cipőben, sportcipőben és Antistep-ben (vizsgált személy: 37 éves egészséges nő)

Szövegdoboz: Hátsó láb állás Antistep-ben: A Neovent-rendszer kompressziója miatt látható dorsalextenzió érhető el az OSG-ben.
A kis mértékű instabil helyzet megakadályozza az izületek túlzott statikus terhelését. Különösen a porckorongoknak jelent az állandó minimális egyensúlyszabályozás által az egész testben egészséges terhelésmódot.
A tartásjavító tulajdonságot álláskor elsősorban a felső ugróizület dorsalis extensiója generálja. A test súlypontjának eltolódása miatt az izületi láncban kedvezőbb a kivitelezés. Hogy a hétköznapi viseletre is jól megfeleljen, a kifejlesztése során ügyeltek a megfelelő laterális és mediális stabilitásra is. Az instabilitás mértéke egyénileg elkészített betétekkel befolyásolható még.
Szövegdoboz:
A fent leírt gerincoszlopra gyakorolt pozitív hatás miatt a cipőt kitüntették az „Egészséges hát akció“ díjjal.

Preventív alkalmazási lehetőségek
A lehetőségek az AuBioRig modellek legyengített formájában rejlenek
A cipőt tekinthetjük az „igényesebb funkcionális cipőkre“ valő módszertani felkészülésnek.

Terápiás alkalmazási lehetőségek
Akut fájdalom szindróma artrózis esetén a gerincoszlop kisizületeiben, az ugró-, csípő vagy térdizületben (varus és valgus lábtengely esetén)
Struktúrális porckorong problémák esetén.
Korai postoperatív szakaszban porckorong műtét, térd-TEP, csípő-TEP után
Proprioceptív deficitekkel rendelkező pácienseknél (pl. Morbus Parkinson, sclerosis multiplex), akiknél járászavar áll előtérben. A cipő egyfajta rehabilitációs segítség a proprioceptiv tréningben
Idősebb embereknél finom szenzomotoros edzés elesés megelőzésére
Megrendelési lehetőségek:
06 30 956 6414

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts karácsonyi asztaldíszt a férfinak, amelyet aztán az ünnepek idején elvihet magával a munkahelyére, vagy kitehet otthon az íróasztalára.
Készíts Karácsonyra rénszarvas ajándék kaspót a párodnak, férfi családtagjaidnak, barátaidnak. Lepd meg őket saját készítésű ajándék csomaggal.
Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.
Készíts karácsonyra ünnepi mobiltelefon tokot a szeretteidnek, és lepd meg őket ezzel a saját készítésű ajándékkal.
Készíts karácsonyfát egy régi könyvből, egy már nem használt, elavult tankönyvből. Az elkészített dísz ajándékozd oda valakinek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!