Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ulo a kameramadárka

Ha kisállatunk van, akkor időnként szeretnénk tudni, mi zajlik a lakásban, amikor nem vagyunk otthon. Ehhez adhat segítséget egy kis kamera.
Tetszik? Oszd meg!

Ulo a kameramadárka

Ulo a kis kameramadárka 2016-tól lesz kapható Magyarországon, de érdemes már most megismerkedni vele, mert a megjelenése tündéri, és a funkciói sem elhanyagolhatóak.

Bővebben ITT olvashattok róla, és video-n is megnézhetitek működés közben. Tüneményes.

Néhány szóval bemutatom őt:

Természetesen a kiindulópont a tervezésnél a biztonsági kamera volt. Ezt a szimpla terméket öltöztették kedves, vonzó formába azzal, hogy kismadár jelmezbe bújtatták. De adtak neki egyéb jellegzetességet is. Ez pedig a szeme. Ulo szemei mini LCD kijelzők, így forgatni tudja, kinyitja, becsukja, és pislog is. Mindez persze nem öncélú, hanem az egyes funkciókhoz kötött, de a terméket igen vonzóvá teszi, hiszen szinte olyan, mintha élne.

Ulo-t a telefonodról is tudod irányítani internetes kapcsolat segítségével. Tud küldeni élőképet, képes fotózni, és be tudod állítani a figyelés szögét, irányát a távolból. Így könnyedén figyelheted például a kiskutyádat, miben mesterkedik, amíg te azt hiszed, békésen pihenget.

Nos, őt be kell szerezni minden kisállatos, és kisgyerekes családnak!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.
A mobil szemüveg tartó nem sétáló szemüveg tároló. Egyszerre tárolhatod rajta este az ágyad mellett a szemüvegedet, és a telefonodat is.
A fogyasztói társadalomban sok sok azonos, divatot követő, éppen sikerterméket találunk az üzletekben, és amilyen változatos, annyira egysíkú is a választék egyszerre.