Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ulo a kameramadárka

Ha kisállatunk van, akkor időnként szeretnénk tudni, mi zajlik a lakásban, amikor nem vagyunk otthon. Ehhez adhat segítséget egy kis kamera.
Tetszik? Oszd meg!

Ulo a kameramadárka

Ulo a kis kameramadárka 2016-tól lesz kapható Magyarországon, de érdemes már most megismerkedni vele, mert a megjelenése tündéri, és a funkciói sem elhanyagolhatóak.

Bővebben ITT olvashattok róla, és video-n is megnézhetitek működés közben. Tüneményes.

Néhány szóval bemutatom őt:

Természetesen a kiindulópont a tervezésnél a biztonsági kamera volt. Ezt a szimpla terméket öltöztették kedves, vonzó formába azzal, hogy kismadár jelmezbe bújtatták. De adtak neki egyéb jellegzetességet is. Ez pedig a szeme. Ulo szemei mini LCD kijelzők, így forgatni tudja, kinyitja, becsukja, és pislog is. Mindez persze nem öncélú, hanem az egyes funkciókhoz kötött, de a terméket igen vonzóvá teszi, hiszen szinte olyan, mintha élne.

Ulo-t a telefonodról is tudod irányítani internetes kapcsolat segítségével. Tud küldeni élőképet, képes fotózni, és be tudod állítani a figyelés szögét, irányát a távolból. Így könnyedén figyelheted például a kiskutyádat, miben mesterkedik, amíg te azt hiszed, békésen pihenget.

Nos, őt be kell szerezni minden kisállatos, és kisgyerekes családnak!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)