Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ulo a kameramadárka

Ha kisállatunk van, akkor időnként szeretnénk tudni, mi zajlik a lakásban, amikor nem vagyunk otthon. Ehhez adhat segítséget egy kis kamera.
Tetszik? Oszd meg!

Ulo a kameramadárka

Ulo a kis kameramadárka 2016-tól lesz kapható Magyarországon, de érdemes már most megismerkedni vele, mert a megjelenése tündéri, és a funkciói sem elhanyagolhatóak.

Bővebben ITT olvashattok róla, és video-n is megnézhetitek működés közben. Tüneményes.

Néhány szóval bemutatom őt:

Természetesen a kiindulópont a tervezésnél a biztonsági kamera volt. Ezt a szimpla terméket öltöztették kedves, vonzó formába azzal, hogy kismadár jelmezbe bújtatták. De adtak neki egyéb jellegzetességet is. Ez pedig a szeme. Ulo szemei mini LCD kijelzők, így forgatni tudja, kinyitja, becsukja, és pislog is. Mindez persze nem öncélú, hanem az egyes funkciókhoz kötött, de a terméket igen vonzóvá teszi, hiszen szinte olyan, mintha élne.

Ulo-t a telefonodról is tudod irányítani internetes kapcsolat segítségével. Tud küldeni élőképet, képes fotózni, és be tudod állítani a figyelés szögét, irányát a távolból. Így könnyedén figyelheted például a kiskutyádat, miben mesterkedik, amíg te azt hiszed, békésen pihenget.

Nos, őt be kell szerezni minden kisállatos, és kisgyerekes családnak!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?