Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Telefon tok ajándékba

Ma már szinte mindenkinek van saját telefonja. Ezeket érdemes megvédeni, mert nem olcsók, és nagyon sok információt tartalmaznak, amelyek fontosak a számunkra.
Tetszik? Oszd meg!

Telefon tokokból soha nem elég. Van olyan, aki mindig ugyanazt a tokot használja a telefonjára, és van, aki szereti hangulatához igazítva cserélgetni. Vannak, akik a komolyabb, és vannak, akik a vidámabb stílusúakat kedvelik. Szóval itt aztán tényleg tudsz az ünnepelt szája íze szerinti darabot választani.

Idősebb férfiaknak a bőrből készült, egyszínű konstrukciókat ajánlom, amelyek szépen kidolgozottak, akár egyedi, kézzel készített darabok.

A nők szeretik, ha színesebb, izgalmasabb bevonatot adhatnak a kis készülékeknek, ezzel is hangsúlyozva a saját személyiségüket.

A fiatalok a modern, mintás darabokért vannak oda többnyire.

A tok anyagáról is érdemes beszélni. A kemény tokok olcsóbbak, és sokkal több variációjuk létezik, de ha igazán fontos a készülék védelme, akkor inkább a szilikon borítást keresd. Ezekből is vannak színesek, és mintásak.

Vásárolhatsz zárható tokot is, amely már majdnem olyan, mint egy mini tárca, mert elfér benne a papírpénz, és a fontosabb iratok. Sőt, sokukat úgy oldották meg, hogy a készülék támasztható bennük, így olvasáshoz, video nézéshez is nagyon kényelmesek.

Fürkészd ki az ünnepelt igényeit, és lepd meg őt egy hozzá illő mobil tokkal a következő ajándékozási alkalommal.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)