Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Telefon tok ajándékba

Ma már szinte mindenkinek van saját telefonja. Ezeket érdemes megvédeni, mert nem olcsók, és nagyon sok információt tartalmaznak, amelyek fontosak a számunkra.
Tetszik? Oszd meg!

Telefon tokokból soha nem elég. Van olyan, aki mindig ugyanazt a tokot használja a telefonjára, és van, aki szereti hangulatához igazítva cserélgetni. Vannak, akik a komolyabb, és vannak, akik a vidámabb stílusúakat kedvelik. Szóval itt aztán tényleg tudsz az ünnepelt szája íze szerinti darabot választani.

Idősebb férfiaknak a bőrből készült, egyszínű konstrukciókat ajánlom, amelyek szépen kidolgozottak, akár egyedi, kézzel készített darabok.

A nők szeretik, ha színesebb, izgalmasabb bevonatot adhatnak a kis készülékeknek, ezzel is hangsúlyozva a saját személyiségüket.

A fiatalok a modern, mintás darabokért vannak oda többnyire.

A tok anyagáról is érdemes beszélni. A kemény tokok olcsóbbak, és sokkal több variációjuk létezik, de ha igazán fontos a készülék védelme, akkor inkább a szilikon borítást keresd. Ezekből is vannak színesek, és mintásak.

Vásárolhatsz zárható tokot is, amely már majdnem olyan, mint egy mini tárca, mert elfér benne a papírpénz, és a fontosabb iratok. Sőt, sokukat úgy oldották meg, hogy a készülék támasztható bennük, így olvasáshoz, video nézéshez is nagyon kényelmesek.

Fürkészd ki az ünnepelt igényeit, és lepd meg őt egy hozzá illő mobil tokkal a következő ajándékozási alkalommal.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.