Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Táskatartó

Mi az, ami nem hiányozhat egy női táskából? Van pár ilyen apróság. Többek között egy szép, csinos táskatartó.
Tetszik? Oszd meg!

táskatartó ajándékba

Ez a kis apróság tényleg nem foglal sok helyet a női táskában, éppen ezért, nyugodtan elhelyezheted benne. Meglátod, milyen sok helyzetben tesz majd jó szolgálatot.

Elmész kávézni a barátnőddel, és nincs hova letenned a táskád. Egy üzleti tárgyaláson vagy, ahol szükséges lenne, hogy a közeledben legyenek a dolgaid, de nem illik a földre tenni ezeket. A munkahelyeden, vagy éppen egy hivatali ügyintézés során, ahol szükség van mindkét kezedre, nem kényelmes az öledben, vagy a székre akasztva tárolni a táskád.

A felsorolt helyzetekben, és még sok más szituációban igényes, és kényelmes megoldást nyújt ez a kis csecsebecse. Csak előkapod, kihajtogatod, az asztal lapjára helyezed, és már kész is a kis akasztó, amely biztonsággal, és elérhető közelségben tartja a táskádat.

ajándék táskatartó

A táskatartó kiváló ajándék ötlet, és nem csak a barátok, rokonok, ismerősök számára, de saját magadnak is.

Ma már nagyon sok helyen beszerezheted. Itt az AjándékKatalógusban is. Létezik belőle egyszerű, mintás, csillogó, köves, feliratos, és még ezer más fajta. Így egy kis keresgéléssel könnyedén megtalálhatod az ideális mintájú darabot.


Ajándékozásra fel!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)