Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Táskatartó

Mi az, ami nem hiányozhat egy női táskából? Van pár ilyen apróság. Többek között egy szép, csinos táskatartó.
Tetszik? Oszd meg!

táskatartó ajándékba

Ez a kis apróság tényleg nem foglal sok helyet a női táskában, éppen ezért, nyugodtan elhelyezheted benne. Meglátod, milyen sok helyzetben tesz majd jó szolgálatot.

Elmész kávézni a barátnőddel, és nincs hova letenned a táskád. Egy üzleti tárgyaláson vagy, ahol szükséges lenne, hogy a közeledben legyenek a dolgaid, de nem illik a földre tenni ezeket. A munkahelyeden, vagy éppen egy hivatali ügyintézés során, ahol szükség van mindkét kezedre, nem kényelmes az öledben, vagy a székre akasztva tárolni a táskád.

A felsorolt helyzetekben, és még sok más szituációban igényes, és kényelmes megoldást nyújt ez a kis csecsebecse. Csak előkapod, kihajtogatod, az asztal lapjára helyezed, és már kész is a kis akasztó, amely biztonsággal, és elérhető közelségben tartja a táskádat.

ajándék táskatartó

A táskatartó kiváló ajándék ötlet, és nem csak a barátok, rokonok, ismerősök számára, de saját magadnak is.

Ma már nagyon sok helyen beszerezheted. Itt az AjándékKatalógusban is. Létezik belőle egyszerű, mintás, csillogó, köves, feliratos, és még ezer más fajta. Így egy kis keresgéléssel könnyedén megtalálhatod az ideális mintájú darabot.


Ajándékozásra fel!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.