Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Táskatartó

Mi az, ami nem hiányozhat egy női táskából? Van pár ilyen apróság. Többek között egy szép, csinos táskatartó.
Tetszik? Oszd meg!

táskatartó ajándékba

Ez a kis apróság tényleg nem foglal sok helyet a női táskában, éppen ezért, nyugodtan elhelyezheted benne. Meglátod, milyen sok helyzetben tesz majd jó szolgálatot.

Elmész kávézni a barátnőddel, és nincs hova letenned a táskád. Egy üzleti tárgyaláson vagy, ahol szükséges lenne, hogy a közeledben legyenek a dolgaid, de nem illik a földre tenni ezeket. A munkahelyeden, vagy éppen egy hivatali ügyintézés során, ahol szükség van mindkét kezedre, nem kényelmes az öledben, vagy a székre akasztva tárolni a táskád.

A felsorolt helyzetekben, és még sok más szituációban igényes, és kényelmes megoldást nyújt ez a kis csecsebecse. Csak előkapod, kihajtogatod, az asztal lapjára helyezed, és már kész is a kis akasztó, amely biztonsággal, és elérhető közelségben tartja a táskádat.

ajándék táskatartó

A táskatartó kiváló ajándék ötlet, és nem csak a barátok, rokonok, ismerősök számára, de saját magadnak is.

Ma már nagyon sok helyen beszerezheted. Itt az AjándékKatalógusban is. Létezik belőle egyszerű, mintás, csillogó, köves, feliratos, és még ezer más fajta. Így egy kis keresgéléssel könnyedén megtalálhatod az ideális mintájú darabot.


Ajándékozásra fel!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)
Apró ajándékon töröd a fejed? Szeretnél valami igazán személyes, de tényleg apró ajándékot adni az ünnepeltnek? Van egy ötletem!
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.