Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Raku kerámiák ajándékba

A raku technikával készült használati, vagy dísztárgyak egyedi színezésükkel válnak megismételhetetlen ajándékká. Ezek megalkotása művészet.
Tetszik? Oszd meg!

Raku kerámia ajándékba

A raku japánból származó kerámia díszítési technika. Valójában a teaszertartásokhoz használt edények készítéséhez találta ki a megalkotója. A cél az volt, hogy egyedi és megismételhetetlen díszítési módot hozzon létre. Sikerült neki.

A más más összetételű mázakkal bevont szobrokat, teáskészleteket a természet anyagaival körülvéve égeti a mester, és ezzel a lehető legkülönbözőbb színhatásokat éri el. Maga az alkotó sem tudja, hogy az általa felvitt szín milyen árnyalataival lepi majd meg a szobor a hűlés után. Hát nem izgalmas? És így válik minden darab egyedivé és megismételhetetlenné.

Találsz csillogó, fényes felületet, és matt, teljesen az agyagba ivódó, érdes tapintású részleteket rajta. Ha patinásabb megjelenésűt szeretnél, akkor keresd a repesztett felületű alkotásokat.

A raku szobrok egyéb jelentéssel is bírnak, hisz sokszor a keleti kultúrák szimbolikus figuráit formázza meg a művész, amelyeket a lakásodban elhelyezve, a feng shui szabályait követve, hatást gyakorolhatnak az életedre. Szóval, ha raku szobrokat, tárgyakat ajándékozol, akkor a szépségen túl egyfajta életfelfogással is megleped az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.