Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Raku kerámiák ajándékba

A raku technikával készült használati, vagy dísztárgyak egyedi színezésükkel válnak megismételhetetlen ajándékká. Ezek megalkotása művészet.
Tetszik? Oszd meg!

Raku kerámia ajándékba

A raku japánból származó kerámia díszítési technika. Valójában a teaszertartásokhoz használt edények készítéséhez találta ki a megalkotója. A cél az volt, hogy egyedi és megismételhetetlen díszítési módot hozzon létre. Sikerült neki.

A más más összetételű mázakkal bevont szobrokat, teáskészleteket a természet anyagaival körülvéve égeti a mester, és ezzel a lehető legkülönbözőbb színhatásokat éri el. Maga az alkotó sem tudja, hogy az általa felvitt szín milyen árnyalataival lepi majd meg a szobor a hűlés után. Hát nem izgalmas? És így válik minden darab egyedivé és megismételhetetlenné.

Találsz csillogó, fényes felületet, és matt, teljesen az agyagba ivódó, érdes tapintású részleteket rajta. Ha patinásabb megjelenésűt szeretnél, akkor keresd a repesztett felületű alkotásokat.

A raku szobrok egyéb jelentéssel is bírnak, hisz sokszor a keleti kultúrák szimbolikus figuráit formázza meg a művész, amelyeket a lakásodban elhelyezve, a feng shui szabályait követve, hatást gyakorolhatnak az életedre. Szóval, ha raku szobrokat, tárgyakat ajándékozol, akkor a szépségen túl egyfajta életfelfogással is megleped az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?