Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Raku kerámiák ajándékba

A raku technikával készült használati, vagy dísztárgyak egyedi színezésükkel válnak megismételhetetlen ajándékká. Ezek megalkotása művészet.
Tetszik? Oszd meg!

Raku kerámia ajándékba

A raku japánból származó kerámia díszítési technika. Valójában a teaszertartásokhoz használt edények készítéséhez találta ki a megalkotója. A cél az volt, hogy egyedi és megismételhetetlen díszítési módot hozzon létre. Sikerült neki.

A más más összetételű mázakkal bevont szobrokat, teáskészleteket a természet anyagaival körülvéve égeti a mester, és ezzel a lehető legkülönbözőbb színhatásokat éri el. Maga az alkotó sem tudja, hogy az általa felvitt szín milyen árnyalataival lepi majd meg a szobor a hűlés után. Hát nem izgalmas? És így válik minden darab egyedivé és megismételhetetlenné.

Találsz csillogó, fényes felületet, és matt, teljesen az agyagba ivódó, érdes tapintású részleteket rajta. Ha patinásabb megjelenésűt szeretnél, akkor keresd a repesztett felületű alkotásokat.

A raku szobrok egyéb jelentéssel is bírnak, hisz sokszor a keleti kultúrák szimbolikus figuráit formázza meg a művész, amelyeket a lakásodban elhelyezve, a feng shui szabályait követve, hatást gyakorolhatnak az életedre. Szóval, ha raku szobrokat, tárgyakat ajándékozol, akkor a szépségen túl egyfajta életfelfogással is megleped az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)