Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pólóhajtogató ajándékba

Mindenki össze tudja hajtogatni a ruhákat, legalábbis kisebb nagyobb sikerrel. Ám ha szereted a szabályos rendet a szekrényben, itt a segítség.
Tetszik? Oszd meg!

Pólóhajtogató ajándékba

Ezt a kis szerkezetet azoknak ajánlom, akiknek elege van abból, hogy hetente sok sok ruhát kell hajtogatni, elpakolni, és ügyelni a rendre mindeközben.

A pólóhajtogató szerkezet nem csak abban segít, hogy szép szabályosan hajtogasd össze a ruhákat, hanem abban is, hogy egy kis gyakorlás után pillanatok alatt elkészülj a munkával.

Néhány gyors mozdulattal tökéletesen szabályosra hajtogathatod a ruhákat, amelyeket így könnyebben pakolsz el a szekrénybe, és még azt az örömet is megadja, hogy ha ki kell venned onnan valamit, szívesen nézel a polcokra. Arról már nem is beszélve, hogy így a vasalás sem tűnik feleslegesnek, hiszen a szabályosan elrakott ruhák kevésbé gyűrődnek. Mindemellett a szekrény átlátható, és még helyet is megtakaríthatsz vele.

Sőt, lehet, hogy ezt a kis szerkezetet még a család férfi tagjai is használni fogják, így nem rád marad a folytonos rendrakás.

A pólóhajtogató tökéletes kiegészítője a lakásfelszereléseknek, mert praktikus, és kis helyet foglal. Nem csak saját magad számára, de ajándéknak is jó ötlet. Örvendeztesd meg vele családtagjaidat, barátaidat a legközelebbi ünnep alkalmával!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.
A mobil szemüveg tartó nem sétáló szemüveg tároló. Egyszerre tárolhatod rajta este az ágyad mellett a szemüvegedet, és a telefonodat is.
A fogyasztói társadalomban sok sok azonos, divatot követő, éppen sikerterméket találunk az üzletekben, és amilyen változatos, annyira egysíkú is a választék egyszerre.