Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pólóhajtogató ajándékba

Mindenki össze tudja hajtogatni a ruhákat, legalábbis kisebb nagyobb sikerrel. Ám ha szereted a szabályos rendet a szekrényben, itt a segítség.
Tetszik? Oszd meg!

Pólóhajtogató ajándékba

Ezt a kis szerkezetet azoknak ajánlom, akiknek elege van abból, hogy hetente sok sok ruhát kell hajtogatni, elpakolni, és ügyelni a rendre mindeközben.

A pólóhajtogató szerkezet nem csak abban segít, hogy szép szabályosan hajtogasd össze a ruhákat, hanem abban is, hogy egy kis gyakorlás után pillanatok alatt elkészülj a munkával.

Néhány gyors mozdulattal tökéletesen szabályosra hajtogathatod a ruhákat, amelyeket így könnyebben pakolsz el a szekrénybe, és még azt az örömet is megadja, hogy ha ki kell venned onnan valamit, szívesen nézel a polcokra. Arról már nem is beszélve, hogy így a vasalás sem tűnik feleslegesnek, hiszen a szabályosan elrakott ruhák kevésbé gyűrődnek. Mindemellett a szekrény átlátható, és még helyet is megtakaríthatsz vele.

Sőt, lehet, hogy ezt a kis szerkezetet még a család férfi tagjai is használni fogják, így nem rád marad a folytonos rendrakás.

A pólóhajtogató tökéletes kiegészítője a lakásfelszereléseknek, mert praktikus, és kis helyet foglal. Nem csak saját magad számára, de ajándéknak is jó ötlet. Örvendeztesd meg vele családtagjaidat, barátaidat a legközelebbi ünnep alkalmával!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?