Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pólóhajtogató ajándékba

Mindenki össze tudja hajtogatni a ruhákat, legalábbis kisebb nagyobb sikerrel. Ám ha szereted a szabályos rendet a szekrényben, itt a segítség.
Tetszik? Oszd meg!

Pólóhajtogató ajándékba

Ezt a kis szerkezetet azoknak ajánlom, akiknek elege van abból, hogy hetente sok sok ruhát kell hajtogatni, elpakolni, és ügyelni a rendre mindeközben.

A pólóhajtogató szerkezet nem csak abban segít, hogy szép szabályosan hajtogasd össze a ruhákat, hanem abban is, hogy egy kis gyakorlás után pillanatok alatt elkészülj a munkával.

Néhány gyors mozdulattal tökéletesen szabályosra hajtogathatod a ruhákat, amelyeket így könnyebben pakolsz el a szekrénybe, és még azt az örömet is megadja, hogy ha ki kell venned onnan valamit, szívesen nézel a polcokra. Arról már nem is beszélve, hogy így a vasalás sem tűnik feleslegesnek, hiszen a szabályosan elrakott ruhák kevésbé gyűrődnek. Mindemellett a szekrény átlátható, és még helyet is megtakaríthatsz vele.

Sőt, lehet, hogy ezt a kis szerkezetet még a család férfi tagjai is használni fogják, így nem rád marad a folytonos rendrakás.

A pólóhajtogató tökéletes kiegészítője a lakásfelszereléseknek, mert praktikus, és kis helyet foglal. Nem csak saját magad számára, de ajándéknak is jó ötlet. Örvendeztesd meg vele családtagjaidat, barátaidat a legközelebbi ünnep alkalmával!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)