Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Női barkács felszerelés

A nők számára az egész világ eszköztár, amit fel tudnak használni akkor, ha szükségük van egy barkács eszközre. Mégis. Ezt nézd meg!
Tetszik? Oszd meg!

Mi nők szeretjük, ha még a hétköznapi eszközökben is van szépség, és fantázia. Ez a kis kalapács készlet minden igényünket kielégíti ezen a téren.

női kalapács

Nézd meg ezt a tökéletes kis eszközt. Az egész összerakva csupán egy kalapácsnak tűnik, ami már önmagában is tündéri, és helyes. Mert ha már használnunk kell egy kalapácsot, akkor legalább nézzen ki jól.

De nézd meg jobban. Mi van még itt?

Ha lecsavarod az alját, akkor bizony kiderül, hogy ez a kis eszköz többet rejt, mint ami eredetileg látszik:

csajos barkácseszköz

Jól látod, van benne még ez az. Szedd szét teljesen, és máris egy teljes készlet barkács felszerelés tárul eléd.

Nem kell arra várnod, hogy a párod felszerelje, összerakja, megbütykölje. Tied a terep, és még élvezetes is, hiszen egy ilyen kis csecsebecsével dolgozni is élmény.

Ezt a kis kalapács csomagot a Pylones weboldalán, vagy a budapesti boltjukban tudod megvásárolni, amit a Váci utcában találsz meg. Kiváló ajándék ötlet akár barátnak, családtagnak, de saját magadnak is.

kalapács nőknek

Szerezd be , és láss neki a barkácsolni valóknak :D
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.