Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Női barkács felszerelés

A nők számára az egész világ eszköztár, amit fel tudnak használni akkor, ha szükségük van egy barkács eszközre. Mégis. Ezt nézd meg!
Tetszik? Oszd meg!

Mi nők szeretjük, ha még a hétköznapi eszközökben is van szépség, és fantázia. Ez a kis kalapács készlet minden igényünket kielégíti ezen a téren.

női kalapács

Nézd meg ezt a tökéletes kis eszközt. Az egész összerakva csupán egy kalapácsnak tűnik, ami már önmagában is tündéri, és helyes. Mert ha már használnunk kell egy kalapácsot, akkor legalább nézzen ki jól.

De nézd meg jobban. Mi van még itt?

Ha lecsavarod az alját, akkor bizony kiderül, hogy ez a kis eszköz többet rejt, mint ami eredetileg látszik:

csajos barkácseszköz

Jól látod, van benne még ez az. Szedd szét teljesen, és máris egy teljes készlet barkács felszerelés tárul eléd.

Nem kell arra várnod, hogy a párod felszerelje, összerakja, megbütykölje. Tied a terep, és még élvezetes is, hiszen egy ilyen kis csecsebecsével dolgozni is élmény.

Ezt a kis kalapács csomagot a Pylones weboldalán, vagy a budapesti boltjukban tudod megvásárolni, amit a Váci utcában találsz meg. Kiváló ajándék ötlet akár barátnak, családtagnak, de saját magadnak is.

kalapács nőknek

Szerezd be , és láss neki a barkácsolni valóknak :D
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)