Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mobil kijelző nagyító

Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Tetszik? Oszd meg!

mobil kijelző nagyító

Ha nem tudsz tenni ellene, hogy a családtagjaid a mobiltelefonjukkal szórakoztassák magukat, akkor próbálj meg egy ötletes, és praktikus ajándékkal segítségükre lenni abban, hogy a szemüket kíméled. Mert csökkenteni lehet ezeknek az eszközöknek a használatát, kordában tartani is, de teljesen elvenni, letiltani nem. Mert az életünk része lett, a kapcsolattartásunkhoz a világgal, a családunkkal elengedhetetlen.

Igen, az, mert hozzászoktunk, hogy bárkit, aki fontos, azonnal elérhetünk. De a mindennapi életünk egyéb területein is felgyorsult minden, és ezek az eszközök már nélkülözhetetlenek lettek, ha tetszik, ha nem.

De lehet őket okosan használni. És vannak apró lehetőségek, mint például ez a nagyító keret, ami segít abban, hogy a képernyőt ne a saját méretében nézzük, hanem kicsit felnagyítva azt. Így nem kell 20-30 cm-re tartani magunktól, ülhetünk távolabb, és talán a szemünket sem rombolja annyira. Egy próbát megér, és aki használni kezdi az megszereti. Te is lepd meg a családtagjaidat egy nagyító kerettel. A neten több helyen beszerezheted már. Legyen ez a következő ünnep meglepetése.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)