Mobil kijelző nagyító

Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Tetszik? Oszd meg!

mobil kijelző nagyító

Ha nem tudsz tenni ellene, hogy a családtagjaid a mobiltelefonjukkal szórakoztassák magukat, akkor próbálj meg egy ötletes, és praktikus ajándékkal segítségükre lenni abban, hogy a szemüket kíméled. Mert csökkenteni lehet ezeknek az eszközöknek a használatát, kordában tartani is, de teljesen elvenni, letiltani nem. Mert az életünk része lett, a kapcsolattartásunkhoz a világgal, a családunkkal elengedhetetlen.

Igen, az, mert hozzászoktunk, hogy bárkit, aki fontos, azonnal elérhetünk. De a mindennapi életünk egyéb területein is felgyorsult minden, és ezek az eszközök már nélkülözhetetlenek lettek, ha tetszik, ha nem.

De lehet őket okosan használni. És vannak apró lehetőségek, mint például ez a nagyító keret, ami segít abban, hogy a képernyőt ne a saját méretében nézzük, hanem kicsit felnagyítva azt. Így nem kell 20-30 cm-re tartani magunktól, ülhetünk távolabb, és talán a szemünket sem rombolja annyira. Egy próbát megér, és aki használni kezdi az megszereti. Te is lepd meg a családtagjaidat egy nagyító kerettel. A neten több helyen beszerezheted már. Legyen ez a következő ünnep meglepetése.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Egy diszkréten elhelyezett logo, egy szép cég embléma a megfelelő eszközön, hatásos reklám a céged számára. Válassz a pa...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)