Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini USB körmös lámpa

Mi lehetne jobb ajándék ötlet egy saját köröm díszítő eszköznél annak a nőnek, aki szereti ápolni, rendben tartani a körmeit.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd meg ezeket az apró kütyüket. Ezek bizony mini körmös UV lámpák.

mini uv lámpa

mini usb körmös lámpa

uv körömépítő lámpa

Természetesen nem helyettesíti egy az egyben az eszköz a professzionális körömépítést, vagy gél lakk felrakást, de apró javításokat el tudunk végezni vele, vagy egy egy körmöt újra építhetünk, díszíthetünk a segítségével. Ami pedig az egyik legnagyobb előnye, hogy USB csatlakozója is van, így akár magához a laptophoz is csatlakoztathatjuk, és annak az akkumulátoráról is üzemeltethetjük. 

A készülék használatáról, és a bemutatott kütyüvel is felrakható essence gel nails at home szett használatáról Szandra számol be lépésről lépésre a The very style blog oldalon.

Mielőtt a kis ajándékunkat megvásárolnánk, érdemes tájékozódni az ünnepeltnél. Mert nem mindenki rajong a tartós körömlakkokért. Van, aki szereti naponta a ruhájához igazítani a színeket, és van, aki a körmei ápolását inkább esztétikai okokból végzi. Ha valakinek vékony, könnyen törő körmei vannak, annak előbb érdemes utána nézni, mi okozza ezt, mert ha vitaminhiány, akkor változtatni lehet rajta, de ha alkati, akkor nem biztos, hogy szerencsés olyan körömápoló módszert használni, ami a körömfelület reszelésével, vagyis vékonyításával kezdődik.

Szóval ez az ajándék mindenképpen odafigyelést igényel, és egy kis előzetes tájékozódó beszélgetést az ünnepelttel. Ám ha minden klappol, akkor nagy örömet okozhatunk egy ilyen kis aprósággal.


Szórakoztató keresgélést, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?