Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini USB körmös lámpa

Mi lehetne jobb ajándék ötlet egy saját köröm díszítő eszköznél annak a nőnek, aki szereti ápolni, rendben tartani a körmeit.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd meg ezeket az apró kütyüket. Ezek bizony mini körmös UV lámpák.

mini uv lámpa

mini usb körmös lámpa

uv körömépítő lámpa

Természetesen nem helyettesíti egy az egyben az eszköz a professzionális körömépítést, vagy gél lakk felrakást, de apró javításokat el tudunk végezni vele, vagy egy egy körmöt újra építhetünk, díszíthetünk a segítségével. Ami pedig az egyik legnagyobb előnye, hogy USB csatlakozója is van, így akár magához a laptophoz is csatlakoztathatjuk, és annak az akkumulátoráról is üzemeltethetjük. 

A készülék használatáról, és a bemutatott kütyüvel is felrakható essence gel nails at home szett használatáról Szandra számol be lépésről lépésre a The very style blog oldalon.

Mielőtt a kis ajándékunkat megvásárolnánk, érdemes tájékozódni az ünnepeltnél. Mert nem mindenki rajong a tartós körömlakkokért. Van, aki szereti naponta a ruhájához igazítani a színeket, és van, aki a körmei ápolását inkább esztétikai okokból végzi. Ha valakinek vékony, könnyen törő körmei vannak, annak előbb érdemes utána nézni, mi okozza ezt, mert ha vitaminhiány, akkor változtatni lehet rajta, de ha alkati, akkor nem biztos, hogy szerencsés olyan körömápoló módszert használni, ami a körömfelület reszelésével, vagyis vékonyításával kezdődik.

Szóval ez az ajándék mindenképpen odafigyelést igényel, és egy kis előzetes tájékozódó beszélgetést az ünnepelttel. Ám ha minden klappol, akkor nagy örömet okozhatunk egy ilyen kis aprósággal.


Szórakoztató keresgélést, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)