Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini USB körmös lámpa

Mi lehetne jobb ajándék ötlet egy saját köröm díszítő eszköznél annak a nőnek, aki szereti ápolni, rendben tartani a körmeit.
Tetszik? Oszd meg!

Nézd meg ezeket az apró kütyüket. Ezek bizony mini körmös UV lámpák.

mini uv lámpa

mini usb körmös lámpa

uv körömépítő lámpa

Természetesen nem helyettesíti egy az egyben az eszköz a professzionális körömépítést, vagy gél lakk felrakást, de apró javításokat el tudunk végezni vele, vagy egy egy körmöt újra építhetünk, díszíthetünk a segítségével. Ami pedig az egyik legnagyobb előnye, hogy USB csatlakozója is van, így akár magához a laptophoz is csatlakoztathatjuk, és annak az akkumulátoráról is üzemeltethetjük. 

A készülék használatáról, és a bemutatott kütyüvel is felrakható essence gel nails at home szett használatáról Szandra számol be lépésről lépésre a The very style blog oldalon.

Mielőtt a kis ajándékunkat megvásárolnánk, érdemes tájékozódni az ünnepeltnél. Mert nem mindenki rajong a tartós körömlakkokért. Van, aki szereti naponta a ruhájához igazítani a színeket, és van, aki a körmei ápolását inkább esztétikai okokból végzi. Ha valakinek vékony, könnyen törő körmei vannak, annak előbb érdemes utána nézni, mi okozza ezt, mert ha vitaminhiány, akkor változtatni lehet rajta, de ha alkati, akkor nem biztos, hogy szerencsés olyan körömápoló módszert használni, ami a körömfelület reszelésével, vagyis vékonyításával kezdődik.

Szóval ez az ajándék mindenképpen odafigyelést igényel, és egy kis előzetes tájékozódó beszélgetést az ünnepelttel. Ám ha minden klappol, akkor nagy örömet okozhatunk egy ilyen kis aprósággal.


Szórakoztató keresgélést, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.
A mobil szemüveg tartó nem sétáló szemüveg tároló. Egyszerre tárolhatod rajta este az ágyad mellett a szemüvegedet, és a telefonodat is.
A fogyasztói társadalomban sok sok azonos, divatot követő, éppen sikerterméket találunk az üzletekben, és amilyen változatos, annyira egysíkú is a választék egyszerre.