Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini olvasó led lámpa

Aki szereti a papír alapú könyveket, annak nem hiányozhat a fiókjából, táskájából egy mini olvasó led lámpa.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék ötlet Mini olvasó led lámpa

A mini olvasó led lámpa sokféle formában megtalálható a boltokban. Vannak összecsukható darabok, amelyeket bárhova mész, zsebre vágod, és csak előkapod, ha van egy kis időd az olvasásra.

Vannak kétfejű megoldások, amelyek a lap mindkettő oldalát megvilágítják, elűzve a kellemetlen érzést, hogy nem látod át a szemed, agyad befogadóképessége szerinti teljes felületet.

Led olvasó lámpa ajándékba

A legtöbb mini olvasó led lámpa rendelkezik csiptetővel. Csak a könyvre vagy újságra kell csíptetned, így nem foglalja le a kezed. A könyvre tudsz koncentrálni. Oda viszed, ahova akarod, ott ülsz le vele, ahol kedved tartja. Nem vagy helyzet kötve.

A mini olvasó led lámpa praktikus és elegáns megoldás minden olvasni szerető nőnek, férfiaknak. Azért is, mert a led kevesebb szórt fényt bocsájt ki, így amikor ezt használod, akkor nem zavarja például a melletted pihenő személyt sem. Nyugodtan, békésen olvashatsz addig, amíg te szeretnél.

Az erős, fehér fényű led a legrosszabb fényviszonyok mellett is szemkímélő, olvasásra kifejezetten alkalmas fényt ad.

Használhatjuk otthon, vonaton, buszon, villamoson utazás közben.

Ha hordozható, összecsukható darabot veszünk, akkor pedig nem csak olvasáshoz praktikus megoldás, hanem zseblámpaként is. Akár a kulcslyukat keresve is segítségünkre lehet, vagy éppen a sötétben leejtett tárgyak keresésében.

A led lámpák fogyasztása nagyon kicsi, így nem kell azon aggódni, hogy sokszor kell elemet cserélgetni benne. Használjuk bátran.

Ajándékozz a családodnak, és lepd meg magadat is mini led olvasólámpával!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)