Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini olvasó led lámpa

Aki szereti a papír alapú könyveket, annak nem hiányozhat a fiókjából, táskájából egy mini olvasó led lámpa.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék ötlet Mini olvasó led lámpa

A mini olvasó led lámpa sokféle formában megtalálható a boltokban. Vannak összecsukható darabok, amelyeket bárhova mész, zsebre vágod, és csak előkapod, ha van egy kis időd az olvasásra.

Vannak kétfejű megoldások, amelyek a lap mindkettő oldalát megvilágítják, elűzve a kellemetlen érzést, hogy nem látod át a szemed, agyad befogadóképessége szerinti teljes felületet.

Led olvasó lámpa ajándékba

A legtöbb mini olvasó led lámpa rendelkezik csiptetővel. Csak a könyvre vagy újságra kell csíptetned, így nem foglalja le a kezed. A könyvre tudsz koncentrálni. Oda viszed, ahova akarod, ott ülsz le vele, ahol kedved tartja. Nem vagy helyzet kötve.

A mini olvasó led lámpa praktikus és elegáns megoldás minden olvasni szerető nőnek, férfiaknak. Azért is, mert a led kevesebb szórt fényt bocsájt ki, így amikor ezt használod, akkor nem zavarja például a melletted pihenő személyt sem. Nyugodtan, békésen olvashatsz addig, amíg te szeretnél.

Az erős, fehér fényű led a legrosszabb fényviszonyok mellett is szemkímélő, olvasásra kifejezetten alkalmas fényt ad.

Használhatjuk otthon, vonaton, buszon, villamoson utazás közben.

Ha hordozható, összecsukható darabot veszünk, akkor pedig nem csak olvasáshoz praktikus megoldás, hanem zseblámpaként is. Akár a kulcslyukat keresve is segítségünkre lehet, vagy éppen a sötétben leejtett tárgyak keresésében.

A led lámpák fogyasztása nagyon kicsi, így nem kell azon aggódni, hogy sokszor kell elemet cserélgetni benne. Használjuk bátran.

Ajándékozz a családodnak, és lepd meg magadat is mini led olvasólámpával!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.
A mobil szemüveg tartó nem sétáló szemüveg tároló. Egyszerre tárolhatod rajta este az ágyad mellett a szemüvegedet, és a telefonodat is.
A fogyasztói társadalomban sok sok azonos, divatot követő, éppen sikerterméket találunk az üzletekben, és amilyen változatos, annyira egysíkú is a választék egyszerre.