Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mini olvasó led lámpa

Aki szereti a papír alapú könyveket, annak nem hiányozhat a fiókjából, táskájából egy mini olvasó led lámpa.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék ötlet Mini olvasó led lámpa

A mini olvasó led lámpa sokféle formában megtalálható a boltokban. Vannak összecsukható darabok, amelyeket bárhova mész, zsebre vágod, és csak előkapod, ha van egy kis időd az olvasásra.

Vannak kétfejű megoldások, amelyek a lap mindkettő oldalát megvilágítják, elűzve a kellemetlen érzést, hogy nem látod át a szemed, agyad befogadóképessége szerinti teljes felületet.

Led olvasó lámpa ajándékba

A legtöbb mini olvasó led lámpa rendelkezik csiptetővel. Csak a könyvre vagy újságra kell csíptetned, így nem foglalja le a kezed. A könyvre tudsz koncentrálni. Oda viszed, ahova akarod, ott ülsz le vele, ahol kedved tartja. Nem vagy helyzet kötve.

A mini olvasó led lámpa praktikus és elegáns megoldás minden olvasni szerető nőnek, férfiaknak. Azért is, mert a led kevesebb szórt fényt bocsájt ki, így amikor ezt használod, akkor nem zavarja például a melletted pihenő személyt sem. Nyugodtan, békésen olvashatsz addig, amíg te szeretnél.

Az erős, fehér fényű led a legrosszabb fényviszonyok mellett is szemkímélő, olvasásra kifejezetten alkalmas fényt ad.

Használhatjuk otthon, vonaton, buszon, villamoson utazás közben.

Ha hordozható, összecsukható darabot veszünk, akkor pedig nem csak olvasáshoz praktikus megoldás, hanem zseblámpaként is. Akár a kulcslyukat keresve is segítségünkre lehet, vagy éppen a sötétben leejtett tárgyak keresésében.

A led lámpák fogyasztása nagyon kicsi, így nem kell azon aggódni, hogy sokszor kell elemet cserélgetni benne. Használjuk bátran.

Ajándékozz a családodnak, és lepd meg magadat is mini led olvasólámpával!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?