Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mártogatós tálka kombó

Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Tetszik? Oszd meg!

Mártogató tálka

Ha nem akarod egy tányérra tenni a hasáb burit, vagy a zöldség mártogatósodat a szósszal, akkor a másik megoldás a tányér a tányérban. De vajon mennyire praktikus megoldás ez, ha szeretnél pl a tv elé ülni, és a kezedben a tányérral eszegetni, vagy éppen egy könyvet olvasni a nasizás közben? Merthogy így vagy tele van mindkettő kezed, vagy egyensúlyozhatsz a tálban tálka kombóval. - Hát most már nem kell ezt tenned. A megoldás megszületett. Mártogatós tálka együttes.

Olyan ez, mint egy mélyebb, nagyobb tálhoz rögzített mini tálka szett, vagy akadnak olyanok, amelyeket a tervezőjük egybe dolgozva álmodott meg. De a lényeg az egység összetettségében van:) Merthogy felszabadul egy kezed, amivel eszegethetsz, miközben csupán arra kell figyelned, hogy a másik kezedből ne essen ki a kombinált tálka. Dehát a poharak sem szoktak az öledben landolni. Vagyis ez a megoldás biztosan jó.

Szóval a legnagyobb részbe tedd bele a sült krumplidat, virslit, zöldségeket, kekszeket, bármit, a kisebbik részébe, részeibe pedig a kedvenc szószaidat, amelyek ízlésed szerint lehetnek csípős barbecuetól kezdve édes csokis öntetig bármilyenek.

Ha pedig neked tetszik a megoldás, akkor lepd meg ezzel az ajándék ötlettel mindazokat a szeretteidet, akik éppúgy élvezettel nasiznak a Tv, vagy egy jó könyv előtt, mint te.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)