Mártogatós tálka kombó

Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Tetszik? Oszd meg!

Mártogató tálka

Ha nem akarod egy tányérra tenni a hasáb burit, vagy a zöldség mártogatósodat a szósszal, akkor a másik megoldás a tányér a tányérban. De vajon mennyire praktikus megoldás ez, ha szeretnél pl a tv elé ülni, és a kezedben a tányérral eszegetni, vagy éppen egy könyvet olvasni a nasizás közben? Merthogy így vagy tele van mindkettő kezed, vagy egyensúlyozhatsz a tálban tálka kombóval. - Hát most már nem kell ezt tenned. A megoldás megszületett. Mártogatós tálka együttes.

Olyan ez, mint egy mélyebb, nagyobb tálhoz rögzített mini tálka szett, vagy akadnak olyanok, amelyeket a tervezőjük egybe dolgozva álmodott meg. De a lényeg az egység összetettségében van:) Merthogy felszabadul egy kezed, amivel eszegethetsz, miközben csupán arra kell figyelned, hogy a másik kezedből ne essen ki a kombinált tálka. Dehát a poharak sem szoktak az öledben landolni. Vagyis ez a megoldás biztosan jó.

Szóval a legnagyobb részbe tedd bele a sült krumplidat, virslit, zöldségeket, kekszeket, bármit, a kisebbik részébe, részeibe pedig a kedvenc szószaidat, amelyek ízlésed szerint lehetnek csípős barbecuetól kezdve édes csokis öntetig bármilyenek.

Ha pedig neked tetszik a megoldás, akkor lepd meg ezzel az ajándék ötlettel mindazokat a szeretteidet, akik éppúgy élvezettel nasiznak a Tv, vagy egy jó könyv előtt, mint te.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Egy diszkréten elhelyezett logo, egy szép cég embléma a megfelelő eszközön, hatásos reklám a céged számára. Válassz a pa...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)