Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Labirintus társasjáték

Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Tetszik? Oszd meg!

Labirintus társasjáték

Amikor a lányom kicsi volt, tele voltunk mindenféle társasjátékkal. És bizony nem egy, nem kettő került az első játék után a fiók mélyére. De a Labirintus játék az soha. Sőt, ahogy nőtt a kölök, vettünk újabb, kicsit összetettebb Labirintusokat is. Ez a játék egy olyan családi társasjáték, amit minden korosztály élvezni tud, ha szeret kicsit kombinálni, kicsit küzdeni, de főként együtt tölteni a többiekkel az időt.

A játék lényege az útkeresés. A játékhoz tartozó kártyákon szereplő tárgyakhoz a lehető legrövidebb úton kell eljutni, de mert az előtted soron következő játékos formálja az utat a saját terveihez igazítva azokat, te bizony hamar távol kerülsz a célodtól, ha nem figyelsz. De ha igen, akkor megnyílhat egy olyan ösvény, ami hamarabb juttat el a kiszemelt kincshez, mint előzőleg hitted. Szóval ez a játék izgalmas, változatos, és nem csak a gyerek logikáját fejleszti, de bizony a tiedet is:)

Ha még nem tudod, mit ajándékozz a következő ünnepen a gyereknek, akkor nézz körül a neten, és a sokféle kivitelű labirintusjáték közül válaszd ki az ünnepelt korosztályának, és stílusának megfelelő ajándék útvesztőt:).

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)