Labirintus társasjáték

Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Tetszik? Oszd meg!

Labirintus társasjáték

Amikor a lányom kicsi volt, tele voltunk mindenféle társasjátékkal. És bizony nem egy, nem kettő került az első játék után a fiók mélyére. De a Labirintus játék az soha. Sőt, ahogy nőtt a kölök, vettünk újabb, kicsit összetettebb Labirintusokat is. Ez a játék egy olyan családi társasjáték, amit minden korosztály élvezni tud, ha szeret kicsit kombinálni, kicsit küzdeni, de főként együtt tölteni a többiekkel az időt.

A játék lényege az útkeresés. A játékhoz tartozó kártyákon szereplő tárgyakhoz a lehető legrövidebb úton kell eljutni, de mert az előtted soron következő játékos formálja az utat a saját terveihez igazítva azokat, te bizony hamar távol kerülsz a célodtól, ha nem figyelsz. De ha igen, akkor megnyílhat egy olyan ösvény, ami hamarabb juttat el a kiszemelt kincshez, mint előzőleg hitted. Szóval ez a játék izgalmas, változatos, és nem csak a gyerek logikáját fejleszti, de bizony a tiedet is:)

Ha még nem tudod, mit ajándékozz a következő ünnepen a gyereknek, akkor nézz körül a neten, és a sokféle kivitelű labirintusjáték közül válaszd ki az ünnepelt korosztályának, és stílusának megfelelő ajándék útvesztőt:).

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Egy diszkréten elhelyezett logo, egy szép cég embléma a megfelelő eszközön, hatásos reklám a céged számára. Válassz a pa...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)