Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kütyük, bigyók ajándékba

A kütyük, bigyók adják meg szinte a legjobb lehetőséget a valódi, csupán örömet, kedvességet, vidámságot nyújtó ajándékozásra. Miért is?
Tetszik? Oszd meg!

ajándékozás kütyük bigyók

A csupán az ajándékozás öröméért történő ajándékozás tökéletes példája a képen szereplő ujjdob. Nincs rá szüksége az ünnepeltnek, de esetleg szeret dobolni, szereti a ritmikus dolgokat, sokszor játszik az ujjaival, vagy csak egyszerűen felcsillant a szeme, amikor látta ezt a kis aranyost valahol, és megemlítette, hogy “De buli is lenne egy ilyen otthonra.” - Nos, bármelyik ok a kiinduló gondolat, a megvalósítás egy olyan ajándék, amely nem egy szükséges használati tárgy, nem gyarapszik vele a szellemi, tárgyi vagyonunk, csupán a lelkünket simogatja, és sok sok derűs pillanatot nyújt. Nem is beszélve a feltétlen örömről, amit okoz az ünnepeltnek az ajándék átvételekor, és amennyire boldog lehet az ajándékozó, látva a másik örömét.

A szellemességéért pedig a jó fejek gratulálni fognak neki, a kevésbé jó fejek pedig közlik csendesen, hogy kidobott pénz. Csakhogy itt a lényeg: az ajándék legyen szívből jövő, és legyen valódi meglepetés.

A kütyük, bigyók kategória éppen azért kapta ezt a megfogalmazást, mert nehéz lenne pontosabban meghatározni azt, mik is ezek a látszólag szükségtelen, de derűt, jókedvet hozó, és a legtöbbször nagyon is kreatív tárgyak, amelyek azzal, hogy kimondtuk, mit is okoznak, máris sokkal nagyobb értékkel bírók lesznek a mai rohanó, stresszes világban.

Gondoljunk csak a WC golfra, vagy a notebookra köthető mini hűtőre, a lelőhető ébresztőórára, vagy a dollár mintára nyomtatott WC papírra.

Mindezeket sok sok kategóriában, és szerencsére egyre nagyobb mennyiségben, és egyre ötletesebben gyártják, és teszik elérhetővé a vásárlók számára. Itt az AjándékKatalógusban is találsz rengeteg kütyüt, bigyót. Nézz körül, és ne félj használni a vásárló gombot. Hidd el, hogy a sok nevetés, játék, és jókedv minden forintot megér, amit az ajándékra költesz.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.