Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kurblis telefontöltő

Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy lemerült a mobilunk, és nem tudtuk újra tölteni, mert nem volt áram a közelbe. És akkor mi van?
Tetszik? Oszd meg!

Kurblis telefontöltő ajándékba

Nem tudom feltölteni a telefonomat. És akkor mi van? Hát bizony helyzet. Mert a mobilunk ma már személyi széria tartozékunk, és tetszik, vagy sem, a legtöbb ember úgy alakította ki az életét, hogy a mobiltelefon tényleg szinte nélkülözhetetlen. Hiszen hogy érjük el a gyereket, ha lemerül a telefon? Hogy érjen el bennünket a párunk, a munkatársunk, ha megbeszéltünk valamit, de nem vagyunk elérhetőek. Persze vannak helyzetek, amelyekben tényleg felesleges a moblit hurcolni, de a valóságunk ma már más. Éppen ezért, ha nincs elektromos hálózat, megmentőnk lehet egy kurblis telefontöltő, ami mindig, minden körülmények között a segítségünkre siet.

Ajándékozz családodnak, barátaidnak kurblis telefontöltőt, hogy elkerüljétek a kellemetlen helyzeteket, és akkor legyetek elérhetőek, amikor ti akartok, nem pedig akkor, amikor a körülmények adottak.

Kiegészítésképpen még annyit, hogy a kis szerkezet karizom erősítőnek se rossz, mert mire adsz egy kis löketet a lemerült telefonnak, már nem fogsz fázni, és a karod is fáradt lesz, de az eredményért megéri.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.