Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kurblis telefontöltő

Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy lemerült a mobilunk, és nem tudtuk újra tölteni, mert nem volt áram a közelbe. És akkor mi van?
Tetszik? Oszd meg!

Kurblis telefontöltő ajándékba

Nem tudom feltölteni a telefonomat. És akkor mi van? Hát bizony helyzet. Mert a mobilunk ma már személyi széria tartozékunk, és tetszik, vagy sem, a legtöbb ember úgy alakította ki az életét, hogy a mobiltelefon tényleg szinte nélkülözhetetlen. Hiszen hogy érjük el a gyereket, ha lemerül a telefon? Hogy érjen el bennünket a párunk, a munkatársunk, ha megbeszéltünk valamit, de nem vagyunk elérhetőek. Persze vannak helyzetek, amelyekben tényleg felesleges a moblit hurcolni, de a valóságunk ma már más. Éppen ezért, ha nincs elektromos hálózat, megmentőnk lehet egy kurblis telefontöltő, ami mindig, minden körülmények között a segítségünkre siet.

Ajándékozz családodnak, barátaidnak kurblis telefontöltőt, hogy elkerüljétek a kellemetlen helyzeteket, és akkor legyetek elérhetőek, amikor ti akartok, nem pedig akkor, amikor a körülmények adottak.

Kiegészítésképpen még annyit, hogy a kis szerkezet karizom erősítőnek se rossz, mert mire adsz egy kis löketet a lemerült telefonnak, már nem fogsz fázni, és a karod is fáradt lesz, de az eredményért megéri.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)
Apró ajándékon töröd a fejed? Szeretnél valami igazán személyes, de tényleg apró ajándékot adni az ünnepeltnek? Van egy ötletem!
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.