Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kertész készlet hobbi kertészeknek

A hobbi kertészek szeretnek elbíbelődni a virágokkal, fákkal a kertben, teraszon. Ehhez kellenek a céleszközök.
Tetszik? Oszd meg!

Kertész készlet

Sok nő, és férfi nem azért kertészkedik, mert szükséges, hanem, mert örömét leli benne. A terület sem olyan nagy, hogy komoly szerszámokat igényelne. A virágok átültetéséhez, egy rózsabokor megnyírásához, a buxus formázásához elég, ha hobbi szerszámai vannak a zöldek kedvelőinek. Ehhez pedig tökéletes ajándék egy a képen látható kertészkészlet. A megjelenése gusztusos, a felhasználhatósága praktikus. Mindenképpen kompakt kis eszköztár.

A készlet 7 darabból áll. Kettő kis ásó, egy vékonyabb, és egy vastagabb fejű, egy kapa, kicsi  gereblye, a kéz megóvásához védőkesztyű, drót és drótvágó olló, mindehhez pedig egy táska, amelynek az oldalába elhelyezhetőek a szerszámok, benne pedig néhány kicsi cserép, vagy éppen a levágott ágacskák, levelek.

A csomag önmagában is vonzó megjelenésű, és nem túl drága. Az év bármely időszakában ajándékozhatjuk, hiszen a kis eszközök akár a lakásban található virágok gondozásában is segítségünkre lehetnek.

Nem csak a képen látható forma létezik, sok sok kiadás van már. Vannak olyan eszköz készletek, amelyek nem táskában, hanem öv formájában kerülnek piacra. Vannak más más anyagból készült csomagok, egyszerűbb, vagy mintás eszközökkel forgalomba hozott készletek. Szóval csak körbe kell nézni a webshopokban, és az AjándékKatalógusban, és már be is szerezheted a tökéletes ajándékot.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)