Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kertész készlet hobbi kertészeknek

A hobbi kertészek szeretnek elbíbelődni a virágokkal, fákkal a kertben, teraszon. Ehhez kellenek a céleszközök.
Tetszik? Oszd meg!

Kertész készlet

Sok nő, és férfi nem azért kertészkedik, mert szükséges, hanem, mert örömét leli benne. A terület sem olyan nagy, hogy komoly szerszámokat igényelne. A virágok átültetéséhez, egy rózsabokor megnyírásához, a buxus formázásához elég, ha hobbi szerszámai vannak a zöldek kedvelőinek. Ehhez pedig tökéletes ajándék egy a képen látható kertészkészlet. A megjelenése gusztusos, a felhasználhatósága praktikus. Mindenképpen kompakt kis eszköztár.

A készlet 7 darabból áll. Kettő kis ásó, egy vékonyabb, és egy vastagabb fejű, egy kapa, kicsi  gereblye, a kéz megóvásához védőkesztyű, drót és drótvágó olló, mindehhez pedig egy táska, amelynek az oldalába elhelyezhetőek a szerszámok, benne pedig néhány kicsi cserép, vagy éppen a levágott ágacskák, levelek.

A csomag önmagában is vonzó megjelenésű, és nem túl drága. Az év bármely időszakában ajándékozhatjuk, hiszen a kis eszközök akár a lakásban található virágok gondozásában is segítségünkre lehetnek.

Nem csak a képen látható forma létezik, sok sok kiadás van már. Vannak olyan eszköz készletek, amelyek nem táskában, hanem öv formájában kerülnek piacra. Vannak más más anyagból készült csomagok, egyszerűbb, vagy mintás eszközökkel forgalomba hozott készletek. Szóval csak körbe kell nézni a webshopokban, és az AjándékKatalógusban, és már be is szerezheted a tökéletes ajándékot.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.