Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fényképtartós falióra

A fényképek minden családban különleges értéket képviselnek. Emlékeket hordoznak, idéznek fel a közös élményekről, a múltról.
Tetszik? Oszd meg!

Fényképes falióra

A képeket akár albumokban, akár DVD-n, egyéb tárhelyen tartjuk, azok csak akkor láthatóak, ha elővesszük, megkeressük. De a falra kirakott fotókban bármikor gyönyörködhetünk, rájuk nézve bármikor felidézhetjük a hozzájuk kötődő emlékeket.

A fénykép keretekkel ellátott fali óra egyszerre több igényt is kielégít. Amellett, hogy kedvenc képeinket nézegethetjük benne, még a pontosságra is felszólít bennünket. Mintha azt mondaná. Most már elég az emlékekből, irány a dolgodra. Vagy, nyugi, van még öt perced.

Szóval ez a kis kombináció minden szempontból alkalmas darab a családi fészek díszítésére.

Ajándékozz fali órának álcázott képkereteket, vagy képkereteknek álcázott órát rokonaidnak, ismerőseidnek.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?