Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Élmény ajándék

Az ajándékozás, az ajándék átvétele, az ajándékozás apropója, ideje sokkal többször marad meg az ünnepeltben, mint maga a tárgyi ajándék emléke.
Tetszik? Oszd meg!

Élmény ajándék

A tárgyi ajándékok elhasználódnak, eltűnnek az életünkből idővel. Természetesen az ékszerek, és néhány igazán tartós tárgy nem. Ám amit mondani szeretnék, nem az ajándéktárgy tartósságáról szól, hanem az ajándékoz kapcsolódó érzésről.

A lányom kettő évvel ezelőtt megkapta élete első mobiltelefonját karácsonyra. Nagyon örült az ajándéknak, azóta is sokmindenre használja a telefonját, de már van neki egy újabb darab, hiszen a régi elhasználódott. Ha visszaemlékezünk a karácsonyra, mégsem a mobiltelefon ugrik be neki, hanem a nap élményei, az együtt töltött idő, a szarvasnézés, a karácsonyi üzenetek felolvasása, a karácsonyfa díszítése. Miért?

Azért, mert az élmények határozzák meg az életünket. Kisebb - nagyobb élmények érnek bennünket nap mint nap. Vannak élmények, amiket megélünk, és vannak, amelyeket vágyunk megélni. Az élményajándékokat kínáló cégek olyan lehetőségeket kínálnak nekünk, amelyeket a hétköznapokban sokan nem élhetnek át.

A férfinak lehetősége van egy órát a Hungaroringen autózni, mint egy valódi autóversenyző. A gyereknek lehetősége van kipróbálni a filmekben oly sokszor látott szabadulós játékokat. A család részt vehet egy segway túrán anélkül, hogy milliókért meg kellene venni a vicces, és érdekes járművet.  

Hajózhatunk a Dunán száguldó motorcsónakon anélkül, hogy százezreket költenénk a hajós vizsgára, és további milliókat egy erős motorú csónakra, és annak tárolására, karbantartására.

Hőlégballonnal átélhetjük a hajdani utazó érzéseit, amikor először elemelkedtek a földtől, és a magasból szemlélhették meg a világot.

Sorolhatnám a sok repülős, autós, vízi, kaland, és wellness élményt, de a lényed mégis az, hogy az élmény ajándékkal olyan emlékeket ajándékozol, amelyek az életed során mindvégig veled maradnak. Ajándékozz élményajándékot, és nézd az örömet, és hallgasd a sztorikat még évekig. Ez igazán élmény, és ajándék mind a megajándékozottnak, mind az ajándékozónak.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)
Apró ajándékon töröd a fejed? Szeretnél valami igazán személyes, de tényleg apró ajándékot adni az ünnepeltnek? Van egy ötletem!
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.