Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Élmény ajándék

Az ajándékozás, az ajándék átvétele, az ajándékozás apropója, ideje sokkal többször marad meg az ünnepeltben, mint maga a tárgyi ajándék emléke.
Tetszik? Oszd meg!

Élmény ajándék

A tárgyi ajándékok elhasználódnak, eltűnnek az életünkből idővel. Természetesen az ékszerek, és néhány igazán tartós tárgy nem. Ám amit mondani szeretnék, nem az ajándéktárgy tartósságáról szól, hanem az ajándékoz kapcsolódó érzésről.

A lányom kettő évvel ezelőtt megkapta élete első mobiltelefonját karácsonyra. Nagyon örült az ajándéknak, azóta is sokmindenre használja a telefonját, de már van neki egy újabb darab, hiszen a régi elhasználódott. Ha visszaemlékezünk a karácsonyra, mégsem a mobiltelefon ugrik be neki, hanem a nap élményei, az együtt töltött idő, a szarvasnézés, a karácsonyi üzenetek felolvasása, a karácsonyfa díszítése. Miért?

Azért, mert az élmények határozzák meg az életünket. Kisebb - nagyobb élmények érnek bennünket nap mint nap. Vannak élmények, amiket megélünk, és vannak, amelyeket vágyunk megélni. Az élményajándékokat kínáló cégek olyan lehetőségeket kínálnak nekünk, amelyeket a hétköznapokban sokan nem élhetnek át.

A férfinak lehetősége van egy órát a Hungaroringen autózni, mint egy valódi autóversenyző. A gyereknek lehetősége van kipróbálni a filmekben oly sokszor látott szabadulós játékokat. A család részt vehet egy segway túrán anélkül, hogy milliókért meg kellene venni a vicces, és érdekes járművet.  

Hajózhatunk a Dunán száguldó motorcsónakon anélkül, hogy százezreket költenénk a hajós vizsgára, és további milliókat egy erős motorú csónakra, és annak tárolására, karbantartására.

Hőlégballonnal átélhetjük a hajdani utazó érzéseit, amikor először elemelkedtek a földtől, és a magasból szemlélhették meg a világot.

Sorolhatnám a sok repülős, autós, vízi, kaland, és wellness élményt, de a lényed mégis az, hogy az élmény ajándékkal olyan emlékeket ajándékozol, amelyek az életed során mindvégig veled maradnak. Ajándékozz élményajándékot, és nézd az örömet, és hallgasd a sztorikat még évekig. Ez igazán élmény, és ajándék mind a megajándékozottnak, mind az ajándékozónak.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)