Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Édesség adagoló, vagy nyerő automata otthon

Ha megkívánod az édességet, mit teszel? Mit szólnál hozzá, ha lenne otthon egy saját kis édesség automatád? Ugye milyen szuper ötlet?
Tetszik? Oszd meg!

Édesség nyerőgép, cukorka automata

Édesség nyerőgép, cukorka automata

Ha nem is vágyálom, de azért eléggé vonzó gondolat a fejünkben egy saját játék automata, amiből ráadásul csokit, vagy cukrot nyerhetünk. Bár, ha ezt egy gyerektől kérdezzük, ő biztosan a vágyálom kategóriába sorolná, de mindenesetre igen vonzó játékötletnek találná a lehetőséget. Ez a házi joystick karokkal irányítható cukormarkoló tökéletes, miniatűr mása az áruházakban, rendezvényeken felállított játékgépeknek, és meg van még az az előnye is, hogy nem nyeli el az összes pénzedet, vagy a gyerek teljes havi zsebpénz készletét, amit aztán úgyis te pótolsz. A candy grabber nem igazi pénzzel működik, hanem érmékkel, melyeket a játék mellé csomagolnak.

Töltsd fel a család kedvenc cukorkáival vagy csokijaival, és használd akár egy házibulin, vagy csak úgy a hétköznapokban. Ajándékozd meg vele a családtagjaidat, vagy szerezd meg magadnak, és annak engedj hozzáférést, akinek Te akarod.

Azt se felejtsük el, hogy az édességért keményen meg kell dolgozni, tehát a fogyókúrás tervekhez is szuper kiegészítő :)


Cukorka adagoló

Cukorka adagoló

Kedves, színes, modern formák. Sehol egy felbontott zacskó, amiben ragad, olvadozik a maradék édesség. Nincs szükség külön dobozkára, fiókra, ahol keresgélhetjük a finomságokat. Itt egy komoly kis készülék, amely még akár kiegészítő bútordarab is lehet a lakásban, vagy a gyerekszobában. Szuper kis találmány, amely adagonként lát el bennünket a finom csemegével, amikor csak megkívánunk valami finomságot.

Miben is áll a modernitása ennek a külsőleg a klasszikus formákhoz igazodó kis találékony tárgynak? Abban, hogy érintés nélküli szenzoros technológiával látták el a vicces kedvű alkotók. Vagyis, amikor csak kedved van, alá tartod a markod, és már löki is a cukorka adagokat a kis kütyü. Tökéletes ajándék ez egy munkatársnak az irodába, vagy otthon a családnak, na és nézd meg a gyerek arcát, aki ezt az ajándékot kapja.

Szórakoztató keresgélést, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)
Apró ajándékon töröd a fejed? Szeretnél valami igazán személyes, de tényleg apró ajándékot adni az ünnepeltnek? Van egy ötletem!
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.