Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Digitális kanál mérleg

Sok praktikus aprósággal fel lehet szerelni a konyhát. Ezek nélkül is lehet persze élni, de ha megkönnyítik a háziasszony dolgát, akkor miért ne.
Tetszik? Oszd meg!

Digitális kanál mérleg ajándékba

A konyhafelszerelések közül kiemelem most a digitális kanál mérleget. Miért teszem? Azért, mert minden háziasszony, velem együtt szembe találta már magát a problémával, amikor egy-egy receptben szereplő mennyiség kimérése, megsaccolása gondot okozott. Főként akkor, ha ez a mennyiség igen kicsi.

Tudom, hogy vannak konyhai mérlegek, de a kisebb mennyiségek méréséhez ezek nem igazán alkalmasak. Ezen kívül vannak kicsi mérőkanalak, amelyek a folyadékmennyiséget mérik. De a néhány gramm adagokat mégis mivel mérjük ki?

A kanál mérleg használata megoldja ezt a problémát. Többé nem kell azon gondolkodni, hogy jól saccoltad e meg a só, a sütőpor, és egyéb néhány grammos mennyiségek mértékét. Azt az adagot teszed a tálba, amit pontosan előírtak. Az előírásról jut eszembe, hogy ezek az okos kis szerkezetek nem csak sütéshez, főzéshez alkalmasak, hanem például a gyógyszer adagok kiméréséhez is. Biztos te is jártál már úgy, hogy eltűnt a mérőkanál, és a szuszpenzió mennyiségét pontosan kellett volna beadni a gyereknek, vagy a párodnak, magadnak. Mit csináljunk ebben az esetben? Hát kapjuk elő a digitális mérleg kanalat, ha már van, és nincs több gond.

Mindegyik típusra jellemző, hogy a kanál feje levehető, így könnyen tisztítható, és a legtöbb kanál mérleghez többféle kanál fej is tartozik. Így mindig azt tudod használni, amelyik a legalkalmasabb a feladat elvégzéséhez.

ajándék ötlet digitális kanál mérleg

Lepd meg a következő ünnepen a párodat, lányodat egy kis kanál mérleggel. Hidd el, nem fogsz vele mellé!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)