Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Digitális kanál mérleg

Sok praktikus aprósággal fel lehet szerelni a konyhát. Ezek nélkül is lehet persze élni, de ha megkönnyítik a háziasszony dolgát, akkor miért ne.
Tetszik? Oszd meg!

Digitális kanál mérleg ajándékba

A konyhafelszerelések közül kiemelem most a digitális kanál mérleget. Miért teszem? Azért, mert minden háziasszony, velem együtt szembe találta már magát a problémával, amikor egy-egy receptben szereplő mennyiség kimérése, megsaccolása gondot okozott. Főként akkor, ha ez a mennyiség igen kicsi.

Tudom, hogy vannak konyhai mérlegek, de a kisebb mennyiségek méréséhez ezek nem igazán alkalmasak. Ezen kívül vannak kicsi mérőkanalak, amelyek a folyadékmennyiséget mérik. De a néhány gramm adagokat mégis mivel mérjük ki?

A kanál mérleg használata megoldja ezt a problémát. Többé nem kell azon gondolkodni, hogy jól saccoltad e meg a só, a sütőpor, és egyéb néhány grammos mennyiségek mértékét. Azt az adagot teszed a tálba, amit pontosan előírtak. Az előírásról jut eszembe, hogy ezek az okos kis szerkezetek nem csak sütéshez, főzéshez alkalmasak, hanem például a gyógyszer adagok kiméréséhez is. Biztos te is jártál már úgy, hogy eltűnt a mérőkanál, és a szuszpenzió mennyiségét pontosan kellett volna beadni a gyereknek, vagy a párodnak, magadnak. Mit csináljunk ebben az esetben? Hát kapjuk elő a digitális mérleg kanalat, ha már van, és nincs több gond.

Mindegyik típusra jellemző, hogy a kanál feje levehető, így könnyen tisztítható, és a legtöbb kanál mérleghez többféle kanál fej is tartozik. Így mindig azt tudod használni, amelyik a legalkalmasabb a feladat elvégzéséhez.

ajándék ötlet digitális kanál mérleg

Lepd meg a következő ünnepen a párodat, lányodat egy kis kanál mérleggel. Hidd el, nem fogsz vele mellé!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)