Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali Kábelrendező

A mai digitális világban mindenki kábel rengetegben él. Sokszor azt se tudjuk, melyik a keresett kábel eleje, és vége. Tegyünk ellene.
Tetszik? Oszd meg!

Asztali Kábelrendező ajándékba

Mindenkinek szüksége van a rendre maga körül. Erre persze sokan azt mondják most, hogy “Na, az én férjem, gyerekem nem az a fajta” Pedig nekik is eljön a pillanat, amikor a káosz kezd eluralkodni rajtuk, és elegük lesz. Talán csak később, mint másoknál. Az viszont igaz, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot, amikor már azt se tudja, hogy a sok vezeték, kábel az íróasztalon, az éjjeliszekrényen hova, melyik kütyühöz vezet.

Éppen ezek azok a pillanatok, amelyeket elkerülhetjük, ha megajándékozzuk barátainkat, családtagjainkat asztali kábelrendezőkkel.

A kis asztali kábelrendezőkből találunk az üzletekben mindenféle színben, formában, és stílusban. A fiataloknak jöhetnek a vicces, figurális darabok élénk színekben, aranyos formákkal. A komolyabb, vagy felnőttebb korosztálynak a letisztult formákat ajánlom.

ajándék ötlet kábelrendező

A kábelrendezőkből is több változat van. Egyes darabok közvetlenül a konnektornál használhatók. Ezeket a telefontöltéshez érdemes használni. Az asztali darabokra a konnektor, és a kütyü közötti felesleget lehet feltekerni.

Egy darab sokszor nem is elég, de ha elkezdi használni az ünnepelt, gyorsan kiderül, melyik típusból mennyire lenne szüksége a rend fenntartásához. Ezek után már könnyebb a kábelrengeteget kezelni, és még a portalanítás is rövidebb időt fog igénybe venni.

Ajándékozz kábelrendezőket!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)