Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali Kábelrendező

A mai digitális világban mindenki kábel rengetegben él. Sokszor azt se tudjuk, melyik a keresett kábel eleje, és vége. Tegyünk ellene.
Tetszik? Oszd meg!

Asztali Kábelrendező ajándékba

Mindenkinek szüksége van a rendre maga körül. Erre persze sokan azt mondják most, hogy “Na, az én férjem, gyerekem nem az a fajta” Pedig nekik is eljön a pillanat, amikor a káosz kezd eluralkodni rajtuk, és elegük lesz. Talán csak később, mint másoknál. Az viszont igaz, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot, amikor már azt se tudja, hogy a sok vezeték, kábel az íróasztalon, az éjjeliszekrényen hova, melyik kütyühöz vezet.

Éppen ezek azok a pillanatok, amelyeket elkerülhetjük, ha megajándékozzuk barátainkat, családtagjainkat asztali kábelrendezőkkel.

A kis asztali kábelrendezőkből találunk az üzletekben mindenféle színben, formában, és stílusban. A fiataloknak jöhetnek a vicces, figurális darabok élénk színekben, aranyos formákkal. A komolyabb, vagy felnőttebb korosztálynak a letisztult formákat ajánlom.

ajándék ötlet kábelrendező

A kábelrendezőkből is több változat van. Egyes darabok közvetlenül a konnektornál használhatók. Ezeket a telefontöltéshez érdemes használni. Az asztali darabokra a konnektor, és a kütyü közötti felesleget lehet feltekerni.

Egy darab sokszor nem is elég, de ha elkezdi használni az ünnepelt, gyorsan kiderül, melyik típusból mennyire lenne szüksége a rend fenntartásához. Ezek után már könnyebb a kábelrengeteget kezelni, és még a portalanítás is rövidebb időt fog igénybe venni.

Ajándékozz kábelrendezőket!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.