Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali Kábelrendező

A mai digitális világban mindenki kábel rengetegben él. Sokszor azt se tudjuk, melyik a keresett kábel eleje, és vége. Tegyünk ellene.
Tetszik? Oszd meg!

Asztali Kábelrendező ajándékba

Mindenkinek szüksége van a rendre maga körül. Erre persze sokan azt mondják most, hogy “Na, az én férjem, gyerekem nem az a fajta” Pedig nekik is eljön a pillanat, amikor a káosz kezd eluralkodni rajtuk, és elegük lesz. Talán csak később, mint másoknál. Az viszont igaz, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot, amikor már azt se tudja, hogy a sok vezeték, kábel az íróasztalon, az éjjeliszekrényen hova, melyik kütyühöz vezet.

Éppen ezek azok a pillanatok, amelyeket elkerülhetjük, ha megajándékozzuk barátainkat, családtagjainkat asztali kábelrendezőkkel.

A kis asztali kábelrendezőkből találunk az üzletekben mindenféle színben, formában, és stílusban. A fiataloknak jöhetnek a vicces, figurális darabok élénk színekben, aranyos formákkal. A komolyabb, vagy felnőttebb korosztálynak a letisztult formákat ajánlom.

ajándék ötlet kábelrendező

A kábelrendezőkből is több változat van. Egyes darabok közvetlenül a konnektornál használhatók. Ezeket a telefontöltéshez érdemes használni. Az asztali darabokra a konnektor, és a kütyü közötti felesleget lehet feltekerni.

Egy darab sokszor nem is elég, de ha elkezdi használni az ünnepelt, gyorsan kiderül, melyik típusból mennyire lenne szüksége a rend fenntartásához. Ezek után már könnyebb a kábelrengeteget kezelni, és még a portalanítás is rövidebb időt fog igénybe venni.

Ajándékozz kábelrendezőket!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)