Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali Kábelrendező

A mai digitális világban mindenki kábel rengetegben él. Sokszor azt se tudjuk, melyik a keresett kábel eleje, és vége. Tegyünk ellene.
Tetszik? Oszd meg!

Asztali Kábelrendező ajándékba

Mindenkinek szüksége van a rendre maga körül. Erre persze sokan azt mondják most, hogy “Na, az én férjem, gyerekem nem az a fajta” Pedig nekik is eljön a pillanat, amikor a káosz kezd eluralkodni rajtuk, és elegük lesz. Talán csak később, mint másoknál. Az viszont igaz, hogy mindenkinél kiveri a biztosítékot, amikor már azt se tudja, hogy a sok vezeték, kábel az íróasztalon, az éjjeliszekrényen hova, melyik kütyühöz vezet.

Éppen ezek azok a pillanatok, amelyeket elkerülhetjük, ha megajándékozzuk barátainkat, családtagjainkat asztali kábelrendezőkkel.

A kis asztali kábelrendezőkből találunk az üzletekben mindenféle színben, formában, és stílusban. A fiataloknak jöhetnek a vicces, figurális darabok élénk színekben, aranyos formákkal. A komolyabb, vagy felnőttebb korosztálynak a letisztult formákat ajánlom.

ajándék ötlet kábelrendező

A kábelrendezőkből is több változat van. Egyes darabok közvetlenül a konnektornál használhatók. Ezeket a telefontöltéshez érdemes használni. Az asztali darabokra a konnektor, és a kütyü közötti felesleget lehet feltekerni.

Egy darab sokszor nem is elég, de ha elkezdi használni az ünnepelt, gyorsan kiderül, melyik típusból mennyire lenne szüksége a rend fenntartásához. Ezek után már könnyebb a kábelrengeteget kezelni, és még a portalanítás is rövidebb időt fog igénybe venni.

Ajándékozz kábelrendezőket!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy nyugodt fürdő, néhány óra kényeztetés a bőrnek, a lelkünknek az év bármely szakaszában kellemes élmény lehet.
Egy valóban édes ajándék, a gyerekek nem titkolt vágya, és a felnőttek rejtett kívánsága. Egy csokiszökőkút, amely ontja magából a finom, krémes édességet:)
Ha szereted a kávét, a cappucinót, vagy sokat teázol, akkor szükséged van egy KeepCupra. És persze ajándéknak is tökéletes.
A fruitymagic gyümölcscsokrok egyre több helyen megtalálhatóak a neten. Névnapra, születésnapra, munkahelyi ajándékozásra is kitűnő ajándékok.
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?