Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozz horoszkóp szerint - Mérleg

A mérleg folyamatosan törekszik a béke, a harmónia megteremtésére maga körül. Az ajándék bontogatása is része az ünnepnek. Mit rejt a szép csomagolás? Ez lázba hozza.
Tetszik? Oszd meg!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az egyensúlyra való törekvés jellemzi a jegyet. Béke, harmónia, szépség, kényelem. Szereti élvezni az életet, értékeli a minőséget, az esztétikus, jó ízlésű dolgokat, a jólétet és bőséget. Számára a legnagyobb boldogságot egy szeretetteljes, harmonikus partnerkapcsolat jelenti. Harmóniára törekszik, éppen ezért túlságosan hajlik a kompromisszumokra, engedményekre. Kiváló művészi adottságai vannak.

Színe: kék, és a pasztell színek

Köve:füstkvarc, rózsakvarc, türkiz, jade, opál


Minek örülne a legjobban?

Ékszer: Romantikus, rusztikus ékszerek

Könyv: Pszichológiai könyvek, keleti kultúrával foglalkozó könyvek, építészeti könyvek

Édesség: Izgalmas, virágszirmokkal ízesített édességek, marcipán

Játék: Divattervező program, tamagochi,  építő játékok

Lakás: Minimál design kiegészítők, számítógéphez csatlakoztatható kütyük, japán minikert

Élmény ajándék: Masszázs bérlet, jóga tanfolyam, páros programok

Parfüm nőknek: Shiseido Zen, Celine pour Femme

Parfüm férfiaknak: Chanel Pour Monsieur, Kenzo IKKS Man


Kellemes időtöltést, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.