Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozz horoszkóp szerint - Ikrek

Az ikrek nagyon szereti az apró meglepetéseket, és a lételeme a társaság. Az is ajándék számára, ha együtt töltheti az idejét azokkal, akiket szeret.
Tetszik? Oszd meg!

Ikrek ajándék ötletek

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kettős természetű, a szélsőségek közt ingadozó ember. Jól alkalmazkodik a változó körülményekhez. Érdeklődési köre széles, kíváncsisága határtalan, könnyen barátkozik, minden pletyka, információ lázba hozza. Az Ikrek jegy szülöttjeinek egyik legfontosabb feladata, hogy eldöntsék, mi is valójában az igazság. Hajlamosak arra, hogy vitatkozás, beszélgetés közben anélkül változtassák meg a nézőpontjukat, hogy ezt észrevennék.

Színe: Aranysárga

Köve: Tigrisszem, hegyi kristály, achát, borostyán


Minek örülne a legjobban?

Ékszer: Borostyán ékszer nemesfémbe ágyazva

Könyv: Lexikonok, Évkönyvek, életrajzi regények, kémtörténetek

Édesség: Sajtos édességek, alkohollal töltött csokik

Játék: Römi kártya, monopoly játékok

Lakás: Telefonregiszter bőrből, absztrakt díszítésű asztali díszek, digitális fényképkeret

Élmény ajándék: Kaland túra, szabadulós játékok

Parfüm nőknek: Nina Ricci Premier Jour, Armani White 

Parfüm férfiaknak: Bruno Banani, Ungaro III


Kellemes időtöltést, vidám ötletelést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.