Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozz ajándékcsomagot

Mit ajándékozzak, és miért azt ajándékozzam? Mennyit költhetek az ajándékra, milyen alkalomra készülünk éppen?
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékcsomag ünnepekre

Az ajándékozás alkalmával sok sok kérdésre kell válaszolnunk magunknak észrevétlenül is. Ezek között szerepel az ajándék értéke, a megajándékozott aktuális ünnepe. Az ünnepelt mennyire áll közel hozzánk, stb.

Ha ajándékcsomagot állítasz össze, vagy vásárolsz egy boltban, akkor könnyű dolgod van a sok sok kérdés megválaszolásában. Hiszen egy ajándékcsomagnál te magad döntesz arról, mennyibe kerüljön a csomag, mit tartalmazzon.

Nézzünk néhány példát:

Gyerekek névnapjára, gyereknapra, mikulásra, húsvétra összeállíttathatsz egy apró csokikból, kis játékokból álló ajándékcsomagot, amelyben a csokik utalhatnak az adott ünnepkörre.

ajándékcsomag gyerekeknek

Nőknek kisebb ünnepekre, mint a névnap, nőnap, anyák napja, ajándékozhatunk virágokkal, édességgel töltött ajándékcsomagokat, de azt is megtehetjük, hogy a csokoládé helyett egy szép ékszert, fürdő golyókat, illatszereket csomagoltatunk a virág mellé.

ajándékcsomag nőknek

A férfiaknak kisebb ünnepekre ajándékozhatunk szivaros, vagy egy üveg itallal kombinált ajándékcsomagokat, vagy éppen a hobbijához fűződő apróságokat. Horgászoknak kis úszókból, villantókból, szines apróságokból állíthatunk össze csomagot. Aki olvasni szeret, annak készíttessünk olyan ajándékcsomagot, aminek a központjában egy érdekes olvasmány van.

ajándékcsomag férfiaknak

A nagyobb ünnepekre akár egész évben gyűjtögethetjük az apróságokat, majd az alkalom előtt egy virágboltban szép ajándékcsomagot készíttethetünk belőlük.

Ha évfordulóra veszünk ajándékcsomagot, akkor még könnyebb dolgunk van, mert az évforduló ünnep köré építhetjük az ajándékcsomag tartalmát.

Az ajándékcsomag azért is jó döntés, mert ha nem tudjuk eldönteni, mennyire legyünk komolyak, vagy viccesen, akkor ezeket az elemeket is lehet vegyíteni a csomagban.

Azért is érdemes ajándékcsomagban gondolkodni, mert az ajándékbontogatás is sokkal izgalmasabb, hiszen fel kell fedeznie az ünnepeltnek, mi mindent rejt a csomag.  

Az ajándékcsomag díszítése is lehet egyszerűbb, vagy gazdagabb. Ezzel is fokozhatjuk a csomag jelentőségét.

Ajándékcsomagokat a legtöbb boltban, webboltban összeállítanak számunkra, sőt, kész csomagokból is válogathatunk. Ha ezt az ajándékozást választjuk, akkor nagyon sok lehetőség közül választhatunk az időnk, és a zsebünk függvényében is.

Ha nincs kialakult elképzelésed, bátran írj, igyekszünk segíteni ötletekkel.

Ha van jó ötleted, akkor is írj, oszd meg a gondolataidat velünk, és olvasótársaiddal.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)