Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D toll nem csak felnőtteknek

A lányom kedvenc elfoglaltsága itthon a mindenféle alapanyagból való alkotás. Ragaszt, fűz, formáz, fest, és mindezt kombinálja.
Tetszik? Oszd meg!

3D toll ajándékba

Azoknak a gyerekeknek, felnőtteknek, akik szeretik megalkotni a képzeletükben megszülető figurákat, formákat, nagyon jó ajándék egy 3D toll. Ezzel a kis szerkezettel azonnal kiadhatják magukból a terveket, formákat, figurákat. 3 dimenzióban kel életre a képzelet.

Ez a kis toll a 3D nyomtatók elvén működik, de óriási előnye, hogy nem kell hozzá szoftveres támogatás, és modellező tudás. Használhatja bárki, aki szeretné.

Lehet egyszerű játék, amivel saját babákat, autókat, kis játék kiegészítőket alkot a gyermek, de használhatja a kézműves alkotó is, aki ékszereket, medálokat, kis szobrokat szeretne elkészíteni, vagy tervezni. A tervezők is jó hasznát veszik, mert például az ötleteiket 3 dimenzióban is be tudják mutatni azonnal az ügyfeleiknek.

A kis eszközzel rajzolhatsz síkban, vagy térben, elkészítheted a tervedet elemenként, majd a toll segítségével összeillesztheted. Rajzolhatsz vele a tudásod, tapasztalatod szerint lassabban, gyorsabban, mert mindez beállítható rajta.

Ha pedig az alkotásról beszélünk, gyerekek esetében érdemes figyelembe venni, hogy egy ilyen eszköz mi mindenben fejleszti őket. Mert bizony a 3D toll fokozza a kreativitást, a térlátást, a koordinációt, a finommotoros készséget is.

Összefoglalva, egy ilyen eszköz ajándékozásával nem csak egy jó játékot, de értékes időtöltés lehetőségét ajándékozzuk a modern kor gyermekének, vagy akár a felnőtteknek is.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Rengeteg jobb, és rosszabb társasjáték van a boltokban. Sokszor nehéz eldönteni, mi az, amivel mindenki szívesen játszik. Hát a Labirintus játék, úgy vélem, ilyen.
Szereted a sültkrumplit, és az egyéb mártogatósokat? De nem szereted, ha a mártás eláztatja a roppanós falatokat, mert kénytelen vagy egy tányérra tenni őket? Akkor a megoldás egy praktikus mártogatós tálka kombó.
Te, és a körülötted élők is a csoki imádók táborába tartoztok? Mert akkor feltétlen szükséged van egy mini csokifonduere.
Ajándékozzon aromadiffuzort, töltse meg a teret gyógyító, a közérzetet javító illatokkal, válasszon modern, vagy klasszikus megjelenésű, praktikus, és szép lakásdekorációt.
Ajándékozzon aroma ékszereket szeretteinek. Lepje meg őket ezekkel a szépséges mini diffuzorokkal, amelyek egész nap árasztják magukból a finom, gyógyító illataromát.
Szabadulj meg a stressztől, és szabadítsd meg tőle családtagjaidat, barátaidat. Ajándékozz stresszlabdát.
Ma már elkerülhetetlen, hogy kisebbek, nagyobbak használják a szinte személyes eszközzé vált mobiltelefont. Filmet néznek rajta, videokat, olvasnak, stb.
Növelni akarod a karizmaidat, és a telefonod töltöttségét? Sportos perceket csinálnál a holt időkből? Megteheted:)
Habár a fogyasztói társadalom átka a folyamatos vásárlás, a sokszor felesleges pazarlás, mégis, lássuk be, azért ez néha jólesik:)