Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D toll nem csak felnőtteknek

A lányom kedvenc elfoglaltsága itthon a mindenféle alapanyagból való alkotás. Ragaszt, fűz, formáz, fest, és mindezt kombinálja.
Tetszik? Oszd meg!

3D toll ajándékba

Azoknak a gyerekeknek, felnőtteknek, akik szeretik megalkotni a képzeletükben megszülető figurákat, formákat, nagyon jó ajándék egy 3D toll. Ezzel a kis szerkezettel azonnal kiadhatják magukból a terveket, formákat, figurákat. 3 dimenzióban kel életre a képzelet.

Ez a kis toll a 3D nyomtatók elvén működik, de óriási előnye, hogy nem kell hozzá szoftveres támogatás, és modellező tudás. Használhatja bárki, aki szeretné.

Lehet egyszerű játék, amivel saját babákat, autókat, kis játék kiegészítőket alkot a gyermek, de használhatja a kézműves alkotó is, aki ékszereket, medálokat, kis szobrokat szeretne elkészíteni, vagy tervezni. A tervezők is jó hasznát veszik, mert például az ötleteiket 3 dimenzióban is be tudják mutatni azonnal az ügyfeleiknek.

A kis eszközzel rajzolhatsz síkban, vagy térben, elkészítheted a tervedet elemenként, majd a toll segítségével összeillesztheted. Rajzolhatsz vele a tudásod, tapasztalatod szerint lassabban, gyorsabban, mert mindez beállítható rajta.

Ha pedig az alkotásról beszélünk, gyerekek esetében érdemes figyelembe venni, hogy egy ilyen eszköz mi mindenben fejleszti őket. Mert bizony a 3D toll fokozza a kreativitást, a térlátást, a koordinációt, a finommotoros készséget is.

Összefoglalva, egy ilyen eszköz ajándékozásával nem csak egy jó játékot, de értékes időtöltés lehetőségét ajándékozzuk a modern kor gyermekének, vagy akár a felnőtteknek is.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.
A gyurma sok sok éve a gyerekek kedvenc, meg nem unható játékszere. Formázható, alakítható, bármivé képzelhető.
Ajándékozz a borkedvelő férfinak születésnapra, vagy karácsonyra egy elegáns boros szettet. Ezeket a neten sokféle kivitelben megtalálod.
Az építő kocka, és ebből is a lego, illetve a vele kompatibilis játékok már már örök klasszikusok nem csak a gyerekek életében.
Lepd meg masszázs szőnyeggel a családodat, barátaidat. A masszázs maga az egészség, a frissesség érzését ajándékozza.
A mobil szemüveg tartó nem sétáló szemüveg tároló. Egyszerre tárolhatod rajta este az ágyad mellett a szemüvegedet, és a telefonodat is.
A fogyasztói társadalomban sok sok azonos, divatot követő, éppen sikerterméket találunk az üzletekben, és amilyen változatos, annyira egysíkú is a választék egyszerre.