Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D toll nem csak felnőtteknek

A lányom kedvenc elfoglaltsága itthon a mindenféle alapanyagból való alkotás. Ragaszt, fűz, formáz, fest, és mindezt kombinálja.
Tetszik? Oszd meg!

3D toll ajándékba

Azoknak a gyerekeknek, felnőtteknek, akik szeretik megalkotni a képzeletükben megszülető figurákat, formákat, nagyon jó ajándék egy 3D toll. Ezzel a kis szerkezettel azonnal kiadhatják magukból a terveket, formákat, figurákat. 3 dimenzióban kel életre a képzelet.

Ez a kis toll a 3D nyomtatók elvén működik, de óriási előnye, hogy nem kell hozzá szoftveres támogatás, és modellező tudás. Használhatja bárki, aki szeretné.

Lehet egyszerű játék, amivel saját babákat, autókat, kis játék kiegészítőket alkot a gyermek, de használhatja a kézműves alkotó is, aki ékszereket, medálokat, kis szobrokat szeretne elkészíteni, vagy tervezni. A tervezők is jó hasznát veszik, mert például az ötleteiket 3 dimenzióban is be tudják mutatni azonnal az ügyfeleiknek.

A kis eszközzel rajzolhatsz síkban, vagy térben, elkészítheted a tervedet elemenként, majd a toll segítségével összeillesztheted. Rajzolhatsz vele a tudásod, tapasztalatod szerint lassabban, gyorsabban, mert mindez beállítható rajta.

Ha pedig az alkotásról beszélünk, gyerekek esetében érdemes figyelembe venni, hogy egy ilyen eszköz mi mindenben fejleszti őket. Mert bizony a 3D toll fokozza a kreativitást, a térlátást, a koordinációt, a finommotoros készséget is.

Összefoglalva, egy ilyen eszköz ajándékozásával nem csak egy jó játékot, de értékes időtöltés lehetőségét ajándékozzuk a modern kor gyermekének, vagy akár a felnőtteknek is.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék tippek

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándék tippek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy jól kidolgozott horgász széknek ezer féle előnye van, amiért érdemes beszerezni, ajándékozni, és persze használni azt.
Ma már sok sok boltban kapsz színes, mintás, plasztik kártyákat, amelyekre feltöltik az ajándékba szánt összeget, és azt bármikor elköltheti, akár részletekben a tulajdonos.
Egy szép bőrönd, vagy egy egész szett jó ajándék minden utazni szerető embernek, de annak is, aki csak időről időre pakol be, és ruccan ki valahová.
Vannak olyan alkalmak az életünkben, mindenki életében, amikor egy adott ajándék csupán arra a napra, vagy annak az időszaknak az idejére szól.
Te is azok közé tartozol, akiknek valami kell a kezébe, amivel játszik, nyomkodja, görgeti, pattogtatja, mert így jobban megy a koncentráció?
Ha itt a tavasz, akkor mennénk a szabadba. Legyen az a terasz, vagy a kert, egy kirándulás, játék, bármi. A lényeg az, hogy végre kiszabadulhatunk a lakásból.
Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él. Létrehozni, színekkel megtölteni, harmonikusat, vagy vadul kihívót tenni. A felnőtt színező a kezdet. Mert felszabadít.
A hétköznapokat csupán odafigyeléssel teheted változatosabbá. Néha meg kell törni a munkás heteket, és tenni valami mást.
A művészi alkotások hangulatossá, otthonossá teszik a környezetünket, lehetnek akár képek a falon, vagy festett dísztárgyak, szobrok.