Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tavaszi szélcsengő nőknek

Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Tetszik? Oszd meg!

Szélcsengettyű otthon

A virágok, a friss, világos színes elhozzák az otthonodba a vidám, megújuló természet hangulatát. Egy kedves kis margarétákkal, pipitérrel díszített szélcsengettyű találó ajándék az évnek ebben a szakaszában, és jó választás a Nőnap ünneplésére.

A tavaszi szélcsengettyű elkészítéséhez szükséged lesz egy fa karikára, damilra, fehér kartonra, vagy filc anyagra, kis sárga dekor üvegekre, vagy gyöngyre, esetleg sárga gombokra, flitterekre.


A sablon segítségével vágj ki 8 füzérnyi, füzérenként 7 db kis virágot. Lehetőleg duplán vágd a szirmokat. Így a damilt közé lehet ragasztani, és az elforgó virágok mindkettő oldala szépen mutat majd.

margaréta sablon

A 8 darab damilra egyenletes távolságra ragaszd fel a szirmokat, majd a választott anyagból (gomb, dekor kő, gyöngy, flitter) ragaszd fel mindkettő oldalra a virágok közepét. Végül a fa keretre rögzítsd a damilokat egyenletes távolságra egymástól.

A virágok színe lehet különböző is. A virág formát is változtatni tudod a neked tetsző módon. Lehet akár kis pillangók hada, vagy éppen madárkák, katica. Bármi, ami hozzád, a megajándékozotthoz közel áll.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.