Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szív alakú fali dekoráció

Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Tetszik? Oszd meg!

Szív alakú fali dekoráció

A képkeret elkészítése bár nem nehéz, de idő, és anyagigényes. Szükséged lesz kartonra, újságpapírra, ragasztó szalagra, és zsinórra, vatta lapokra, festékre, kávé szemekre, folyékony ragasztóra.

A dekorációhoz kellenek még apró díszítő elemek (száraz virág, szalag, stb), illetve maguk a képet alkotó elemek, amelyeket bele szeretnél helyezni a keretbe.


Nézd végig a képeket, hogy könnyebben átlásd, mit kell tenned.


A kartonból vágd ki a szívet. Akkora szívet vágj, amekkora keretet készíteni szeretnél.

Vágd ki a kartonból a képkeret belső téglalapjait (kb10X3 cm-es darabokat). Ezeket rögzítsd ragasztószalaggal a szív közepére.

Csavarj össze néhány újságpapírt, és ebből formázd meg a képkeretet a belső négyzet körül.

Az újságpapírt ragasztószalaggal rögzítsd, majd erre ragassz vatta lapokat, amiket zsinórral rögzítesz.

Fesd át barna festékkel a szív keretet, és fehérrel a belső négyzetes keretet.

Végül kend be ragasztóval a megszáradt festékréteget, és szórd meg kávé szemekkel a teljes felületet.

A kész, és megszáradt képkeretbe elkezdheted beleragasztani a belső képet. Ez lehet egy fotó, amiből többet hívatsz elő, a háttérbe beragasztasz egy teljes képet. A másikból kivágsz elemeket (növény, vagy ember alak) és a háttér elé néhány milliméterrel egy egy elemet  állítasz.

Ha nem fotóval dolgozol, akkor műanyag festett figurákat, vagy terméseket is rakhatsz a keretbe.

Végül, ha tetszik neked, akkor készíts kartonból egy nyitható, csukható ablakot a képkeretre.

szív alakú képkeret készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.