Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szív alakú fali dekoráció

Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.
Tetszik? Oszd meg!

Szív alakú fali dekoráció

A képkeret elkészítése bár nem nehéz, de idő, és anyagigényes. Szükséged lesz kartonra, újságpapírra, ragasztó szalagra, és zsinórra, vatta lapokra, festékre, kávé szemekre, folyékony ragasztóra.

A dekorációhoz kellenek még apró díszítő elemek (száraz virág, szalag, stb), illetve maguk a képet alkotó elemek, amelyeket bele szeretnél helyezni a keretbe.


Nézd végig a képeket, hogy könnyebben átlásd, mit kell tenned.


A kartonból vágd ki a szívet. Akkora szívet vágj, amekkora keretet készíteni szeretnél.

Vágd ki a kartonból a képkeret belső téglalapjait (kb10X3 cm-es darabokat). Ezeket rögzítsd ragasztószalaggal a szív közepére.

Csavarj össze néhány újságpapírt, és ebből formázd meg a képkeretet a belső négyzet körül.

Az újságpapírt ragasztószalaggal rögzítsd, majd erre ragassz vatta lapokat, amiket zsinórral rögzítesz.

Fesd át barna festékkel a szív keretet, és fehérrel a belső négyzetes keretet.

Végül kend be ragasztóval a megszáradt festékréteget, és szórd meg kávé szemekkel a teljes felületet.

A kész, és megszáradt képkeretbe elkezdheted beleragasztani a belső képet. Ez lehet egy fotó, amiből többet hívatsz elő, a háttérbe beragasztasz egy teljes képet. A másikból kivágsz elemeket (növény, vagy ember alak) és a háttér elé néhány milliméterrel egy egy elemet  állítasz.

Ha nem fotóval dolgozol, akkor műanyag festett figurákat, vagy terméseket is rakhatsz a keretbe.

Végül, ha tetszik neked, akkor készíts kartonból egy nyitható, csukható ablakot a képkeretre.

szív alakú képkeret készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.