Színes tornacipő nőknek

Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
Tetszik? Oszd meg!

színes tornacipő otthon

Készíts a szivárvány színeiben pompázó tornacipőt filc, alkohol segítségével, és ajándékozd meg vele a lányodat, barátnődet. Azt a nőt a környezetedben, aki szereti a színeket, a vidám hangulatot viselni is.

Vásárolj egy csínos formájú fehér tornacipőt. Fogj sok sok színes filctollat, és állj neki. Foltokban színezd ki a fehér felületeket. Használhatsz sok sok színt, vagy egy sort a színskálán, esetleg egy alapszín mindenféle árnyalatait, de keverhetsz csupán egy-két színt is az ünnepelt kedvencei közül.

Igyekezz minél sűrűbben színezni, hogy a színek majd tömören mosódhassanak össze.

Ha elkészültél a színezéssel, akkor fogj egy üveg alkoholt, és egy pipettát. A pipettából cseppentgesd a filccel színezett felületekre az alkoholt, és figyeld, ahogy a festék anyag feloldódik, és keveredik. Minden felületet csepegtess be, hogy a színezés vonalai is elmosódjanak, és a színhatárok összeolvadjanak. Miközben alkotsz, élvezd is a látványos átalakulást. Mindezt egy pólóval is megteheted, vagy egy kendővel, szövet karkötővel.

Vidám alkotást, mosolygós készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.