Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szalmakalap másképp

Ma már kevesen hordanak kalapot nyáron, pedig nagyon kellene, hogy védekezni tudjunk a nap ellen. Talán egy jó kalap ösztönöz arra, hogy felvegyük.
Tetszik? Oszd meg!

szalmakalap virággal

Ezt a kalapot magunk is elkészíthetjük a saját színvilágunkhoz igazítva. Keress elő egy régi szalmakalapot, amit nem hordasz, csak áll a polcon.
Keress egy olyan ruhát, aminek szeretted a színeit, a mintáját, de már nem tudod felvenni, mert régi, esetleg elszakadt, elnyűtt már.
Vegyél a hobbi boltban, vagy háztartási boltban textil ragasztót, egy kis csillám ragasztót, vagy csillám port, néhány strasszt, bizsut, és láss hozzá az alkotáshoz.

díszített szalmakalap

Textil ragasztóból több féle van. Ha nem ismered a terméket, és nincs megfelelő leírás a dobozon, akkor kérdezd ki az eladót. Ha meg van a ragaszt, akkor vágj ki változatos formákat az anyagból. Próbálj vékony anyagot használni, mert azzal könnyebben boldogulsz. 

kalapkészítés

Kend be az anyag hátsó részét alaposan, és figyelmesen ragasztóval, és végül simítsd rá a kalapra. Ha elég vékony az anyag, akkor ragasztós ecsettel végezd a simítást, mert így pontosan illeszkedni fog az anyag minden pontja.

kalapfestés

kalap decupage

Ha csillámport használsz, akkor szórd bele a még meg nem száradt ragasztóba, ha csillám ragasztót használsz, akkor várd meg, amíg a textil ragasztó megszárad, és úgy vidd fel a csillám ragasztót.

virágos kalap

csillámló kalap

Végül ragaszd fel a strasszokat, bizsukat. Ha ragasztós felületűt vettél, akkor a megszáradt felületre fel tudod ragasztani, de ha nem, akkor ehhez a textil ragasztó valószínűleg nem lesz jó, használj univerzális ragasztót.

strasszos kalap

A kész kalapot díszítheted szalaggal, vagy raffiával, amire gyöngyöket fűzöl.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.