Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Spatula karperec

Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Tetszik? Oszd meg!

Spatula karperec

Nézd meg a képeket, és készítsd el magad a saját tervezésű karpereceidet.

Áztasd be melegvízbe a fa spatulákat, ha vékony karpereceket szeretnél, akkor fa anyagból készült keverő pálcákat.

A vízzel áztatott fát óvatosan hajlítsd meg úgy, hogy egy üvegpohár, vagy befőttes üveg belsejébe tudd tenni. Itt már helyezkedik maga a fa anyag is.

Addig hagyd a pohárban a spatulát, keverő pálcát, amíg teljesen meg nem szárad. A hajlított formába kényszerített fa a száradás után megtartja a formáját. Most már készen van a karperec alapod.

A díszítést bármilyen, általad preferált technikával díszítheted.

Textil ragasztó segítségével bevonhatod színes anyag darabokkal. Fonalat, zsinórt ragaszthatsz rá. Így apró díszeket is fűzhetsz a feltekert fonalra, zsinórra, ami plusz díszítése lesz a karperecnek.

Megfestheted, vagy körömlakkal színezheted. Szalvéta technikával vonhatod be, vagy kis mozaik darabokat ragaszthatsz a felületére, kétkomponensű műgyantával kitöltve a réseket.

Engedd el a fantáziádat, és díszítsd fel a meghajlított spatulákat. Készíts minden ismerősödnek szebbnél szebb egyedi karpereceket.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.