Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Spatula karperec

Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Tetszik? Oszd meg!

Spatula karperec

Nézd meg a képeket, és készítsd el magad a saját tervezésű karpereceidet.

Áztasd be melegvízbe a fa spatulákat, ha vékony karpereceket szeretnél, akkor fa anyagból készült keverő pálcákat.

A vízzel áztatott fát óvatosan hajlítsd meg úgy, hogy egy üvegpohár, vagy befőttes üveg belsejébe tudd tenni. Itt már helyezkedik maga a fa anyag is.

Addig hagyd a pohárban a spatulát, keverő pálcát, amíg teljesen meg nem szárad. A hajlított formába kényszerített fa a száradás után megtartja a formáját. Most már készen van a karperec alapod.

A díszítést bármilyen, általad preferált technikával díszítheted.

Textil ragasztó segítségével bevonhatod színes anyag darabokkal. Fonalat, zsinórt ragaszthatsz rá. Így apró díszeket is fűzhetsz a feltekert fonalra, zsinórra, ami plusz díszítése lesz a karperecnek.

Megfestheted, vagy körömlakkal színezheted. Szalvéta technikával vonhatod be, vagy kis mozaik darabokat ragaszthatsz a felületére, kétkomponensű műgyantával kitöltve a réseket.

Engedd el a fantáziádat, és díszítsd fel a meghajlított spatulákat. Készíts minden ismerősödnek szebbnél szebb egyedi karpereceket.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.