Sál rendező nőknek

A nők kedvelik a praktikus, és igényes kiegészítőket, melyek megkönnyítik a holmik rendszerezését.
Tetszik? Oszd meg!

Sál rendező nőknek

Ha az ünnepelt is azok közé a nők közé tartozik, aki szereti a praktikus, okos, és igényes megoldásokat, és szívesen használja ezeket a háztartásában a saját, és a családtagjai dolgainak rendszerezéséhez, átláthatóbb elrendezéséhez, akkor készíts a számára sál rendezőt.

Ezt az okos kis megoldást könnyedén elkészítheted egy műanyag, vagy akár fa fogas, néhány függönykarika, ragasztószalag, és színes zsinórok, fonalak segítségével.

kendő tartó készítés

Mielőtt elkezded összeragasztani az alkotóelemeket, rakosgasd ki a padlóra a mintát, és nézd meg, hogy szeretnéd elkészíteni, melyik megoldás tetszik a legjobban. Rögzítheted a karikákat egymás alá sorban úgy, hogy minden sorban azonos számú kerül, vagy eltolva, de itt is soronként ismétlődő számú karikával, esetleg a képen szereplő módon csökkenő mennyiségű karikával, fordított piramis alakzattal.

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd elkészíteni a rendezőt, ragasztó szalagokkal rögzítsd a felső sort a fogashoz, majd soronként haladva a karikákat alul, felül, és oldalirányba is egymáshoz.

Végül a választott zsinórral, fonallal vond be teljesen a művedet. Használj az ünnepelt ízléséhez illeszkedő színeket.

A fonal végét ragaszthatod, de kötéssel is eldolgozhatod. A végeket húzd be a fonalsorok alá horgolótűvel. Így lesz tökéletes a műved.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.