Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Saját készítésű ajándék drótból

Hajlíts alumínium drótot, és formázz vele ajándékot. Készítsd el szeretteid nevét, vagy egy szép díszt, dekorációt. Fesd, vagy vond be fonallal a drótot.
Tetszik? Oszd meg!

drót fa

Mi kell hozzá:- aluminium ékszer huzal, - zsineg, vagy fonal, esetleg festék, - univerzális ragasztó, ha zsineget, fonalat használsz, - ékszerfogó, és vágó

Mit kell tenned:

1 - Írd, vagy rajzolt le egy lapra, amit meg szeretnél formázni. 

drót felirat

2 - A drót hajlítását kezdd azzal, hogy megformálod az akasztó részt. Ezután haladj a rajzod alapján lépésről lépésre. Ne siesd el.

drót dísz

3 - Miután megformáztad a nevet, a végét egy dísz motívummal, pl. szívecske fejezd be. Ez lesz az akasztó rész a forma végén.

drót ajándék

4 - Ha X, vagy T betűt készítesz, akkor egy kis drót darabbal kell megoldanod. Ezt előre vágd le, és majd a betűre kell hurkolnod szorosan.

dísz betűk

5 - Ha fonallal, zsineggel vonod be a drótot, azzal eltüntetheted az apró egyenetlenségeket. A fonal elejét ragaszd a dróthoz. Tekerd szorosan, és a hajlításoknál, éles kanyaroknál újra használj egy csöpp ragasztót.

drót és fonal

ajándék készítés

fonalas ajándék

6 - Miután betekerted a formát, a végére is tégy csepp ragasztót. Az akasztó részeket ne fedd be. Így sokkal szebb.

Ha elkészültél, több módon felhasználhatod a művedet. Lehet belőle nyaklánc, szoba dísz, csomag dísz, ülésrend jelző, karácsonyfa dísz, bármi.

név ajándék

csomag ajándék

tányér dísz

fenyő dísz drótból

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.