Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Rusztikus kézitükör képkeretek

Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Tetszik? Oszd meg!

Rusztikus kézitükör képkeretek

A régi, díszes kézi tükrök igazán szép alapanyagok egy izgalmas, romantikus képkeret elkészítéséhez. De ha nem találsz ilyen klasszikus darabokat, akkor bátran keresgélj akár a gyerekszobában, a már nem használt hercegnős játékok között, vagy bolhapiacokon.

A kézi tükör keretét fesd be, majd antikold azt a hobbiboltokban kapható, kifejezetten erre a célra szolgáló festékkel, lakkal.

A tükör keretbe mindenképpen olyan képet helyezz, amely önmagában is antikolt hatású. Ehhez használhatsz egy régi családi fotót, vagy photoshoppal, esetleg egyszerűbb programokkal magad is antikolt hatásúvá varázsolhatsz egy egy képet, amelyet aztán így hívatsz elő, nyomtattatsz ki.

Ezek a kézitükör keretbe foglalt képek szépen illeszkednek a fürdőszobákhoz, romantikus jellegű hálószobákhoz.

Ha az ünnepelt kedveli ezt a stílust, akkor mindenképpen próbáld ki, és készíts, ajándékozz régies hatású, saját készítésű ajándéktárgyakat.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.