Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyaklánc üvegmozaikból

A saját készítésű ékszerek különlegesek, és egyediek, márpedig a XXI. században mindenki erre törekszik. Túl sok a tömeggyártás, ezért növekszik az igény az egyedi iránt.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts szeretteidnek egyedi nyakláncokat.

fényképes ajándék

A hobbi boltokban beszerezheted a hozzávalókat: üvegmozaik, nyaklánchoz medál akasztó szerelék, szelvéta ragasztó. Nyakláncot talán otthon is találsz olyan darabot, amit már rég nem hord senki. A medál díszítéséhez keress egy olyan mintát, ami tetszik, vagy nyomtass fotót, amit szeretnél a medálon látni.

karácsonyi ajándék

A mozaiklap segítségével rajzold körbe a mintát, vagy fotó részletet, majd vágd ki.

ajándék karácsonyra

Kend be egyenletesen a mozaik lap felületét ragasztóval, majd illeszd rá a képet a felületével az üveglap felé. Kend be alaposan ragasztóval a kép hátulját is. Hagyd, hogy a ragasztó megszáradjon.

karácsonyi ajándék

ajándék nyaklánc

nyakláncot ajándékba

Miután a ragasztó megszáradt, egy finom reszelővel elegyengetheted a széleket. Ha ezzel kész vagy, akkor ragaszd fel a medálra a nyaklánc szereléket, és várd meg, amíg megszárad. Száradás után fűzd fel a medált a láncra, és már kész is vagy.

születésnapi ajándék

ajándék készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.