Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Narancshéj virág asztali dekoráció

A nők szívesen fogadják az évszaknak megfelelő, szép asztali csokrokat, lakás dekorációként is használható ajándékokat.
Tetszik? Oszd meg!

Narancshéj virág asztali dekoráció

A képen látható szép, és mindenekelőtt érdekes, illatos virág dísznek ható asztali dekorációt narancshéjból tudod elkészíteni. A többi elem már bármilyen természetes anyag lehet, amely kiegészíti, színeiben kiemeli a kis virágokat.

A narancs héját hámozd le egy éles késsel úgy, hogy spirálban haladsz lefelé. Ügyelj arra, hogy a héj egy csíkban maradjon, ne szakadjon el. Így tudsz belőle szép virágot készíteni.

Az egyik oldalán szorosra húzva csavard fel a narancshéjat, és tűzd össze fogpiszkálóval, hogy ne csússzon szét.

Narancshéj virág készítés

Tedd a radiátorra, egyéb fűtőtestre a kis narancs virágokat, és hagyd őket megszáradni. Ez napokig el fog tartani, és mindeközben narancs illatú lesz az egész lakásod. Ez még egy extra élmény az ajándék készítés mellett.

A kiszáradó virág formák sajátos alakzatokat fognak felvenni, hiszem más más vastagságúak, és máshogy száradnak a részletek. A végeredmény mindenképpen dekoratív, és tetszetős.

Míg száradnak a narancs virágok, szedd össze az asztaldíszhez a többi hozzávalót is. Egy üveg edényt, amiben elrendezed a díszeket. Terméseket (kukorica, makk, kávé, purpure, szárított szirmok, egyéb termések). Szárított virág, és falevelek.

Ha mindent előkészítettél, és a narancshéjak megszáradtak, akkor elkezdheted összeállítani a díszt. Lehet olyan a tál, amelyet kötőanyag nélkül építesz fel, de használhatsz ragasztót is a műved elkészítéséhez. Ez már rajtad, és a kompozíciótól függ.


Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.