Narancshéj virág asztali dekoráció

A nők szívesen fogadják az évszaknak megfelelő, szép asztali csokrokat, lakás dekorációként is használható ajándékokat.
Tetszik? Oszd meg!

Narancshéj virág asztali dekoráció

A képen látható szép, és mindenekelőtt érdekes, illatos virág dísznek ható asztali dekorációt narancshéjból tudod elkészíteni. A többi elem már bármilyen természetes anyag lehet, amely kiegészíti, színeiben kiemeli a kis virágokat.

A narancs héját hámozd le egy éles késsel úgy, hogy spirálban haladsz lefelé. Ügyelj arra, hogy a héj egy csíkban maradjon, ne szakadjon el. Így tudsz belőle szép virágot készíteni.

Az egyik oldalán szorosra húzva csavard fel a narancshéjat, és tűzd össze fogpiszkálóval, hogy ne csússzon szét.

Narancshéj virág készítés

Tedd a radiátorra, egyéb fűtőtestre a kis narancs virágokat, és hagyd őket megszáradni. Ez napokig el fog tartani, és mindeközben narancs illatú lesz az egész lakásod. Ez még egy extra élmény az ajándék készítés mellett.

A kiszáradó virág formák sajátos alakzatokat fognak felvenni, hiszem más más vastagságúak, és máshogy száradnak a részletek. A végeredmény mindenképpen dekoratív, és tetszetős.

Míg száradnak a narancs virágok, szedd össze az asztaldíszhez a többi hozzávalót is. Egy üveg edényt, amiben elrendezed a díszeket. Terméseket (kukorica, makk, kávé, purpure, szárított szirmok, egyéb termések). Szárított virág, és falevelek.

Ha mindent előkészítettél, és a narancshéjak megszáradtak, akkor elkezdheted összeállítani a díszt. Lehet olyan a tál, amelyet kötőanyag nélkül építesz fel, de használhatsz ragasztót is a műved elkészítéséhez. Ez már rajtad, és a kompozíciótól függ.


Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.