Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Narancshéj virág asztali dekoráció

A nők szívesen fogadják az évszaknak megfelelő, szép asztali csokrokat, lakás dekorációként is használható ajándékokat.
Tetszik? Oszd meg!

Narancshéj virág asztali dekoráció

A képen látható szép, és mindenekelőtt érdekes, illatos virág dísznek ható asztali dekorációt narancshéjból tudod elkészíteni. A többi elem már bármilyen természetes anyag lehet, amely kiegészíti, színeiben kiemeli a kis virágokat.

A narancs héját hámozd le egy éles késsel úgy, hogy spirálban haladsz lefelé. Ügyelj arra, hogy a héj egy csíkban maradjon, ne szakadjon el. Így tudsz belőle szép virágot készíteni.

Az egyik oldalán szorosra húzva csavard fel a narancshéjat, és tűzd össze fogpiszkálóval, hogy ne csússzon szét.

Narancshéj virág készítés

Tedd a radiátorra, egyéb fűtőtestre a kis narancs virágokat, és hagyd őket megszáradni. Ez napokig el fog tartani, és mindeközben narancs illatú lesz az egész lakásod. Ez még egy extra élmény az ajándék készítés mellett.

A kiszáradó virág formák sajátos alakzatokat fognak felvenni, hiszem más más vastagságúak, és máshogy száradnak a részletek. A végeredmény mindenképpen dekoratív, és tetszetős.

Míg száradnak a narancs virágok, szedd össze az asztaldíszhez a többi hozzávalót is. Egy üveg edényt, amiben elrendezed a díszeket. Terméseket (kukorica, makk, kávé, purpure, szárított szirmok, egyéb termések). Szárított virág, és falevelek.

Ha mindent előkészítettél, és a narancshéjak megszáradtak, akkor elkezdheted összeállítani a díszt. Lehet olyan a tál, amelyet kötőanyag nélkül építesz fel, de használhatsz ragasztót is a műved elkészítéséhez. Ez már rajtad, és a kompozíciótól függ.


Jó munkát, vidám ajándékozást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.