Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lópótök csibe Nőnapra

A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Tetszik? Oszd meg!

lopótök festve

Nőnap alkalmával lepd meg a körülötted élő nőket színes, vidámságot sugárzó ajándékokkal. A lopótökből készült vidám, bohókás csibék, tyúkok vicces, élénk színfoltjai lesznek a nő otthonának, vagy díszíthetik a munkahelyén az asztalát. Ezeket a színes kis figurákat ajándékozhatod kislányoknak, nagylányoknak, fiatal nőknek, idősebb asszonyoknak. Biztos lehetsz benne, hogy a csibék, tyúkok örömet, mosolyt hoznak.

lopótök

A kiszáradt lopótököt sokféle módon díszítheted. Akril festékkel megszínezheted, aztán pöttyökkel, csíkokkal, mindenféle formákkal dekorálhatod, arra pedig flittereket, strasszokat, csillámport, színes gombokat és egyéb apróságokat ragaszthatsz.. Ha pedig nem szeretnél szabad kézzel rajzolni, akkor használj szalvéta technikát. Fesd fehérre a tököt, majd dekoráld ki mindenféle színű, mintájú szalvétával.

A csibék, tyúkok szemét, taraját, csőrét a legegyszerűbben süthető gyurmából készítheted el. Miután megformázod, és kisütöd az alkotó részeket, ragasztóval rögzítheted azokat a műveden.

Alkoss minél színesebb, vidámabb, érdekesebb darabokat. Formázz minél több figurát. Lepd meg az összes nőt magad körül! Hadd kezdjék az idei tavaszt sok sok mosollyal!Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.