Lópótök csibe Nőnapra

A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Tetszik? Oszd meg!

lopótök festve

Nőnap alkalmával lepd meg a körülötted élő nőket színes, vidámságot sugárzó ajándékokkal. A lopótökből készült vidám, bohókás csibék, tyúkok vicces, élénk színfoltjai lesznek a nő otthonának, vagy díszíthetik a munkahelyén az asztalát. Ezeket a színes kis figurákat ajándékozhatod kislányoknak, nagylányoknak, fiatal nőknek, idősebb asszonyoknak. Biztos lehetsz benne, hogy a csibék, tyúkok örömet, mosolyt hoznak.

lopótök

A kiszáradt lopótököt sokféle módon díszítheted. Akril festékkel megszínezheted, aztán pöttyökkel, csíkokkal, mindenféle formákkal dekorálhatod, arra pedig flittereket, strasszokat, csillámport, színes gombokat és egyéb apróságokat ragaszthatsz.. Ha pedig nem szeretnél szabad kézzel rajzolni, akkor használj szalvéta technikát. Fesd fehérre a tököt, majd dekoráld ki mindenféle színű, mintájú szalvétával.

A csibék, tyúkok szemét, taraját, csőrét a legegyszerűbben süthető gyurmából készítheted el. Miután megformázod, és kisütöd az alkotó részeket, ragasztóval rögzítheted azokat a műveden.

Alkoss minél színesebb, vidámabb, érdekesebb darabokat. Formázz minél több figurát. Lepd meg az összes nőt magad körül! Hadd kezdjék az idei tavaszt sok sok mosollyal!Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.