Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kulcstartó figyegőkkel

Kisebb ünnepekre készíthetsz kedves, és praktikus ajándékokat az ünnepeltnek, amelyeket akár díszként, de a mindennapokban is tud használni.
Tetszik? Oszd meg!

Kulcstartó figyegőkkel

Egy figyegőkkel ellátott kulcstartón bármi lehet. Itt a lények az apró szépségekben rejlik. Minél sokszínűbb, annál érdekesebb, izgalmasabb a kulcstartó.

A képen látható darab csupán ötletadó, de azért érdemes elgondolkodni mégis például a kupakokon. Ezek az apró darabok kiváló felületet biztosítanak arra, hogy üzenj is az ünnepeltnek az ajándékozás alkalmáról, vagy egy kis fotót ragassz bele, esetleg csillámos papírt, ami visszatükrözi, és csillogóbbá teszi a többi apró függő darabot.

Használj különböző gyöngyöket, függőket, medálokat, lánc darabokat a kulcstartó elkészítéséhez. Készíts kis virágot, figurákat a gyöngyökből, amit aztán önálló elemként csatolsz a többihez. Legyenek a részletek minél csillogóbbak, fényesebben, megtörve ezeket néhány tompa kiegészítővel. A szükséges összekötő elemeket, fém karikákat, mini karabinereket hobby boltokban tudod beszerezni.Az összeszereléshez a dróthajlításhoz használt csípőfogó, és kúpfogó, mini harapófogó használata ajánlott. Ezek az eszközök megkönnyítik a munkádat.

kulcstartó figyegőkkel otthon

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.