Könyvjelző színes anyagból

Egyszerű, és szép ajándék a könyvjelző. Bátran készíts akár többfélét is, mert aki szeret olvasni, annak a könyvjelző minden mennyiségben öröm.
Tetszik? Oszd meg!

Nézzük meg, hogy készül ez a helyes kis könyvjelző:

Könyvjelző szalagból

Ehhez a könyvjelzőhöz nem kell más, csupán egy kis anyag, vagy szalag darab, gumiszalag, gombostű, olló, tű és cérna.

Gomböstűvel bejelőlve

1 - Mérjük le, mekkora könyvre szeretnénk a könyvjelzőt elkészíteni. Utána a szalagot hullám formában hajtogassuk meg, és a hullámokat hajtsuk egymásra. Rögzítsük a hullámokat gombostűvel.

A végét is visszahajtom

2 - Az utolsó hullám alját is hajtsuk vissza, hogy szép legyen.

A gumiszalag is a helyén van

3 - Tűzzük a szalaghoz a gumiszalagot.

Kész a kis csíkos

4 - Végül varrógéppel, vagy kézzel varrjuk végig a szalagot hosszában, a középvonalon.

Megjegyzés! Ha a végén levasaljuk, akkor még szebb lesz. Jó munkát mindenkinek!!!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.