Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Könyvjelző gombokból

Készíts a papír alapú könyveket kedvelő ünnepeltnek kedves, díszes könyvjelzőket. Ezek a kis ajándékok mindenkit megörvendeztetnek, aki oda van az olvasásért.
Tetszik? Oszd meg!

könyvjelző gombokból

A címsorban azt olvashattad, hogy gombokból készült könyvjelzők. Valóban azok. Vagy önmagukban már bevont színes darabok, vagy nagy felületű gombok, amelyeket te magad vonsz be kis színes szövetdarabokkal. Ennek az az előnye, hogy olyan anyagot használsz, amilyet szeretnél.

Ha mindent magad akarsz készíteni, akkor a bevonat alá tegyél kis vattapamacsot, hogy a befedett gomb alap felülete szép íves legyen.

A befedést a gomb alján el tudod dolgozni tűvel, cérnával, de erős ragasztóval is.

A díszítéshez használj apró filc darabokat, szalag darabokat, dísz szalag darabokat, amelyeket méteres kiszerelésben a kézimunka, rövidáru boltokban tudsz beszerezni.

gomb könyvjelző

bagoly könyvjelző

A képeken szereplő helyes kis figurák segíthetnek abban, hogy kitaláld a saját művedet.

Ha elkészültél a gomb díszítésével, akkor a figurához színben illő gumiszalagból vágj le akkora darabot, ami még elég jól nyúlik ahhoz, hogy a könyv ne sérüljön. Ehhez mérd le egy könyv méreteit, és nézd meg, mennyire nyúlik a gumi, amit használsz.

A gumi két végét varrd össze, és ragasztással, vagy varrással rögzítsd rá a gomb figurát.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.