Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kézimunka sál

Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
Tetszik? Oszd meg!

Kézimunka sál

A kézimunka sál egyik lényege az, hogy a nyakadba téve kényelmesen eléred a mindenféle eszközöket, amire a munka közben szükséged lehet. Olló, ragasztók, tollak, mérőszalag, biztosítótű, gombostűk, gombok, csatok, csipeszek, ezer apró kellék. Ezek pedig a sok sok kis tasakban, fülben, pántokba akasztva vannak.

A másik lényege a nyakadban levő tárolónak az, hogy színes, vidám, ezer féle anyagból, ötletes zsebekből, fülekből, tároló részekből áll.

Egy ilyen praktikus sálat szívesen tud magáénak mindenki, aki valamiféle kézimunka hobbinak hódol. Éppen ezért, ha tudsz erről, akkor legyél te az, aki megajándékozza az ünnepeltet egy egyedi, magad által, de az ő igényeihez igazodva tervezett izgalmas, színes, és mindenekelőtt praktikus darabbal.

Fontos, hogy ügyelj a sál hosszára. Mindenképpen a tulajdonos magasságához igazítsd. Ülő helyzetben ne lógjon az ölébe, mert úgy kényelmetlen használni. Ha jobb kezes, akkor a gyakrabban használt eszközök a bal oldalon lógó fülekben legyenek. Így könnyebb hozzáférni. A nagyobb súlyú eszközöknek az alsó részekre készíts tartó elemeket, a könnyebbeknek feljebb. Ezekre az apróságokra érdemes odafigyelni, amikor megtervezed a sálat.

Ha elkészíted a kézimunka sálat, küldd el nekünk az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre. Mi kitesszük a facebook oldalunkra, hogy az összes látogatónk megcsodálhassa az alkotásodat!


Jó munkát, vidám alkotást

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.