Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kávés csésze édességgel

Nem tudod, mivel lepd meg ismerősödet, kedvenc munkatársadat a névnapján. Itt egy ötlet. Egyszerű, könnyen kivitelezhető.
Tetszik? Oszd meg!

Kávés csésze édességgel

Készíts muffin formára emlékeztető csésze, édesség mini ajándékcsomagot az ünnepeltnek.

A kávés csésze legyen kicsit személyesebb egy kis díszítéssel.

Mindenki szereti, ha van a munkahelyén, és talán otthon is egy személyes, csak általa használt csészéje a kávéhoz, és a teához is. Ezzel az ajándékkal ezt az igényt is kielégítheted.

Vásárolj egy helyes kis csészét. Rajzolj az alsó képek segítségével kis arcocskát a csészére porcelán festő filccel. Ettől még személyesebb, és mindenképpen egyedi lesz az ajándékod.

Ha tudsz szépen írni, még az ünnepelt nevét is felviheted a csésze felületére.

Vegyél az ünnepelt kedvenc édességéből egy adagot, csomagold celofánba, és tedd a csészébe úgy, hogy kibuggyanjon belőle. Végül egy pici pompommal díszítsd a tetejét. Így már muffin kinézete van a kis csomagodnak. Nem kell külön díszcsomagolás, elég esetleg egy darab celofán, hogy már az ajándék átadásakor is látható legyen, mit készítettél.

csésze festés

ünnepi csészék

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.