Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karperec ajándékba

Készíts családod nő tagjainak egyedi mintájú karkötőt ajándékba. Aki szereti az ékszereket, mindig örül egy szép új darabnak.
Tetszik? Oszd meg!

karkötő készítés

A hobbi boltokban tudsz venni fa alapot a karkötőhöz, de felújíthatsz ezzel a módszerrel egy régi, egy színű karkötőt is. Szükséged lesz megfelelő színű lakkokra, ragasztószalagra.

A ragasztó szalagra azért van szükség, hogy szép egyenletes szélű csíkokat tudj festeni. Ha mintás karkötőt szeretnél, használj forma lyukasztót. Ilyet papír írószerekben, hobbi boltokban lehet kapni. A ragasztó szalagot tekerd a neked tetsző, különböző távolságokra egymástól a karkötőre, és ezután a lakkokkal kend át többször a szabadon maradt sávokat. Használhatsz egy színt, de ha több színnel dolgozol, több ruhadarabhoz hordható a karkötő. Kend át annyiszor a felületeket, hogy szép élénk színű csíkokat kapj. Hagyd, hogy a lakk teljesen megszáradjon, és utána távolítsd el óvatosan a ragasztó csíkokat.

Ha mintás, vagy pöttyös karkötőt szeretnél, akkor használj papír ragaszócsíkot, amit lyukasztóval, formalyukasztóval kilyukasztasz az általad megfelelőnek ítélt távolságokban, és ezt ragaszd fel a karkötőre.

karkötő ajándékba

karperec készítés

karperec ajándékba

karperec karkötő

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.