Karácsonyi nyaklánc

Készíts magad karácsonyi ajándékot. Süthető gyurmából nagyon édes karácsonyi nyakláncot készíthetünk ajándékba.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma karácsonyra

Szerezz be a hobbiboltból fehér, és piros süthető gyurmát, és hozzá való lakkot.

Törd le a gyurmából azt az anyagmennyiséget, amivel dolgozni szeretnél. A kezed melegével puhítsd fel, gyúrd meg. Utána sodord meg hosszú, vékony hengerré.

A piros színből a fehér ⅓-át törd le, és azt is gyúrd meg, majd sodorj belőle a fehérrel megegyező hosszúságú hengert.

Tedd a két hengert egymás mellé, és sodord egybe őket. Ezután tekerd meg óvatosan szakaszonként a két színű hengert, majd az egészet sodord újra át, hogy egyenletesen vastag, és szép legyen. Miután ezzel végeztél, megformálhatod a masnit, perecet, egy nevet folyóírással, vagy amit csak akarsz.


Melegítsd elő a sütőt a gyurmához tartozó leírás szerinti fokra, aztán 3-4 perc alatt süsd készre a formát. Miután kihűlt, a lakkal kend át, hagyd megszáradni. Így megkapja azt a fényt, ami a cukorkáknak a sajátja. 

süthető gyurma karácsonyi ékszer

süthető gyurma karácsonyi készülődés

süthető gyurma karácsonyi perec

süthető gyurma karácsonyi cukorka

karácsonyi süthető gyurma

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.