Karácsonyi fülbevalók

Ajándékozz olyan karácsonyi motívumokat formázó ékszereket a családod nő tagjainak, melyeket magad készítettél el.
Tetszik? Oszd meg!

karácsonyi cukorka fülbevaló

Néha elég, ha pár darab egyszerű gyöngyöt a megfelelő módon teszünk egymás mellé, és máris határozott formákat kapunk. Ilyen például az első képen levő karácsonyi cukorka, ami semmi másból nem áll, mint egy  hajlított drótra felfőzött apró, piros, fehér, esetleg zöld gyöngyökből álló sor. Rögzítjük rá egy szükséges fülbevaló kiegészítőket, amelyeket a hobbi boltokban fillérekért beszerezhetünk, és már kész is az alkalomhoz illő vidám ékszer.

3-4 különböző átmérőjű lapított zöld gyöngyből karácsonyfát készíthetünk, a tetejére fűzve egy apró piros gyöngyöt.

fenyőfa fülbevaló

Éppen ilyen egyszerűen elkészíthetünk egy gyöngy hóembert is, ha begyűjtöttük a szükséges gyöngyöcskéket. Nézd csak a képet. Egy kisebb, és egy nagyobb fehér gyöngy az alap, a kis fekete kocka forma a kalap, végül a kalap pereme, és a hóember nyaksála már megint csak kis kiegészítők.

hóember fülbevaló

Készíts ajándékba egy egész garnitúra ünnepi fülbevaló készletet az édesanyádnak, a mamának, vagy a lányodnak, barátnődnek. Ő örülni fog a meglepetésnek, Te pedig élvezheted az alkotás örömét, és az ajándékozás örömét is.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.