Indián talizmán nem csak gyerekeknek

Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Tetszik? Oszd meg!

indián talizmán

Az indián talizmán lényege éppen a színekben, a mindenféle színes gyöngyökben, apró figurákban rejlik. Ebből nem lehet két egyforma darab. Mert ha más nem, hát a színek biztosan különbözni fognak. De a hangulata, az apró mütyür jellege vonzza a kisebbeket, nagyobbakat egyaránt. Ezt az ajándékot tiniknek, kamaszoknak, de akár felnőtt gyermekeidnek is ajándékozhatod.

Szerezz be színes fonalakat, gyöngyöket, apró figurákat, hímzett lapocskákat, és darabonként egy kis méretű karabinert.

Készíts minél színesebb pompomokat, fűzz színes gyöngyöket, figurákat, charmokat a fonal darabokra. Minden fonaldarab végére köss egy színes pompomot. Egy közös pontba fogd össze a kis dísz szálakat, és egy nagyobb gyönggyel, vagy éppen a hímzett lapocskák közé varrva rögzítsd őket úgy, hogy a karabinerre is hurkold rá minden egyes szál végét.

Az, hogy a végeredmény milyen lesz, csak rajtad múlik.

fonal fityegő táskadísz

A kis talizmán lehet egy szálas, vagy több részből álló, egy színt követő, vagy szivárványos, élénk, vagy matt színű. Döntsd el, melyik tetszik, vagy próbálj ki több verziót. Élvezd az alkotást, az ajándékozást!

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.