Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyűrű ajándékba

Szépen kidolgozott nyelű evőeszközökből gyönyörű díszeket, használati tárgyakat, ékszereket készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

A neten találtam ezt az egyszerű ötletet, amellyel egy szép nyelű kiskanálból szép, és egyedi gyűrű készíthető.

gyűrű ékszer készítés

Kell hozzá néhány eszköz, de minden beszerezhető szerszám boltokban, áruházakban. A kiskanálnál arra ügyelj, hogy viszonylag könnyen hajlítható legyen. Ezt ki tudod próbálni. Vedd kézbe a kiskanalat, és az ujjaiddal hajlítsd meg. Ha sikerül, akkor könnyen tudsz majd dolgozni vele. Persze lehet a kemény anyagúakkal is, de akkor már hevítésre van szükség, és azt szerintem hagyjuk a profikra.

Szóval válaszd ki azt a kiskanalat, amelyik mintája tetszik. Lehet, hogy találsz otthon egy régi, szép darabot, de ha nem, akkor menj ki a bolhapiacra, és ott kincseket lelhetsz fillérekért.

Vegyél dörzs papírt, amit fémekhez ajánlanak, és egy fémvágó kést, vagy fűrészt. Ebből is elég a legegyszerűbb, hisz te nem akarsz vastag, kemény fémeket vagdosni, fűrészelni.

Egy papír csík segítségével mérd le annak a gyűrűsujját, akinek a gyűrű készül, és ügyelj arra, hogy a ráhajtást is belemérd. Azt te döntöd el, mennyire hajlítod vissza a kanál nyelét.

A papíron jelöld be a méretet, majd a kiskanál nyelén is. Ha ezzel elkészültél, akkor jöhet a vágás. Miután levágtad a megfelelő hosszt a nyélből, reszeld le a vágott részt, hogy szép egyenletes legyen, ne érdes felületű.

Most már kezdheted a hajlítást dróthajlító fogó segítségével. Milliméterről milliméterre haladj, hogy szépen tudd gyűrűvé formázni a fémet.

gyűrű kanálból ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.