Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyűrű ajándékba

Szépen kidolgozott nyelű evőeszközökből gyönyörű díszeket, használati tárgyakat, ékszereket készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

A neten találtam ezt az egyszerű ötletet, amellyel egy szép nyelű kiskanálból szép, és egyedi gyűrű készíthető.

gyűrű ékszer készítés

Kell hozzá néhány eszköz, de minden beszerezhető szerszám boltokban, áruházakban. A kiskanálnál arra ügyelj, hogy viszonylag könnyen hajlítható legyen. Ezt ki tudod próbálni. Vedd kézbe a kiskanalat, és az ujjaiddal hajlítsd meg. Ha sikerül, akkor könnyen tudsz majd dolgozni vele. Persze lehet a kemény anyagúakkal is, de akkor már hevítésre van szükség, és azt szerintem hagyjuk a profikra.

Szóval válaszd ki azt a kiskanalat, amelyik mintája tetszik. Lehet, hogy találsz otthon egy régi, szép darabot, de ha nem, akkor menj ki a bolhapiacra, és ott kincseket lelhetsz fillérekért.

Vegyél dörzs papírt, amit fémekhez ajánlanak, és egy fémvágó kést, vagy fűrészt. Ebből is elég a legegyszerűbb, hisz te nem akarsz vastag, kemény fémeket vagdosni, fűrészelni.

Egy papír csík segítségével mérd le annak a gyűrűsujját, akinek a gyűrű készül, és ügyelj arra, hogy a ráhajtást is belemérd. Azt te döntöd el, mennyire hajlítod vissza a kanál nyelét.

A papíron jelöld be a méretet, majd a kiskanál nyelén is. Ha ezzel elkészültél, akkor jöhet a vágás. Miután levágtad a megfelelő hosszt a nyélből, reszeld le a vágott részt, hogy szép egyenletes legyen, ne érdes felületű.

Most már kezdheted a hajlítást dróthajlító fogó segítségével. Milliméterről milliméterre haladj, hogy szépen tudd gyűrűvé formázni a fémet.

gyűrű kanálból ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.