Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyűrű ajándékba

Szépen kidolgozott nyelű evőeszközökből gyönyörű díszeket, használati tárgyakat, ékszereket készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

A neten találtam ezt az egyszerű ötletet, amellyel egy szép nyelű kiskanálból szép, és egyedi gyűrű készíthető.

gyűrű ékszer készítés

Kell hozzá néhány eszköz, de minden beszerezhető szerszám boltokban, áruházakban. A kiskanálnál arra ügyelj, hogy viszonylag könnyen hajlítható legyen. Ezt ki tudod próbálni. Vedd kézbe a kiskanalat, és az ujjaiddal hajlítsd meg. Ha sikerül, akkor könnyen tudsz majd dolgozni vele. Persze lehet a kemény anyagúakkal is, de akkor már hevítésre van szükség, és azt szerintem hagyjuk a profikra.

Szóval válaszd ki azt a kiskanalat, amelyik mintája tetszik. Lehet, hogy találsz otthon egy régi, szép darabot, de ha nem, akkor menj ki a bolhapiacra, és ott kincseket lelhetsz fillérekért.

Vegyél dörzs papírt, amit fémekhez ajánlanak, és egy fémvágó kést, vagy fűrészt. Ebből is elég a legegyszerűbb, hisz te nem akarsz vastag, kemény fémeket vagdosni, fűrészelni.

Egy papír csík segítségével mérd le annak a gyűrűsujját, akinek a gyűrű készül, és ügyelj arra, hogy a ráhajtást is belemérd. Azt te döntöd el, mennyire hajlítod vissza a kanál nyelét.

A papíron jelöld be a méretet, majd a kiskanál nyelén is. Ha ezzel elkészültél, akkor jöhet a vágás. Miután levágtad a megfelelő hosszt a nyélből, reszeld le a vágott részt, hogy szép egyenletes legyen, ne érdes felületű.

Most már kezdheted a hajlítást dróthajlító fogó segítségével. Milliméterről milliméterre haladj, hogy szépen tudd gyűrűvé formázni a fémet.

gyűrű kanálból ajándékba

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.