Gyöngyök, drót - Dekoráció

Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Tetszik? Oszd meg!

Szoba dísz gyöngyökből

Nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie. Sőt, sokszor a rusztikus külső, a formabontó megjelenés különös bájjal övezi a legegyszerűbb ajándékot is. Van, aki mindent megtesz azért, hogy ezt a másságot magukon viseljék az alkotásai. Tehát. Ha nem dolgoztál még dróttal, és gyöngyökkel, vagy igen, de nem ebben a formában, akkor bátran állj neki. Mert két egyforma drót szívet, két egyforma felfűzést nem fogsz látni, sőt, magad elkészíteni sem. Így az egyediség garantált.

Készíts az ünnepeltnek kis szív alakú, gyöngyökkel díszített szoba dekorációt akár önálló, akár kiegészítő ajándékként.

Szerezz be egy vastagabb drótdarabot, színes gyöngyöket, és egy hosszabb méretű, de könnyen formálható, vékony drótot, ami átfér a gyöngylyukakon.

A drót, főként a vastag hajlításához használj kúpfogót, a drót vágásához pedig csípőfogót. A levágott véget kicsit reszeld, csiszold le, hogy ne legyen érdes, éles.

Formázd meg a kicsit elnyújtott szív alakzatot a vastagabb drótból. Ne törekedj a szabályosra. A kicsit formabontóbb darabok sokkal érdekesebbek.

A vékony drótra fűzz fel mindenféle színű, méret gyöngyöt, majd tekerd kicsit összevissza, a drótot egy egy gyöngy után megcsavarva, eklektikus összevisszaságba a drótszív köré. Figyeld a képen látható két módszert. Gondold át, melyik tetszik jobban, és azt a megoldást kövesd.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.