Gyöngy karkötő ajándékba

Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Tetszik? Oszd meg!

Gyöngy karkötő ajándékbaA képen látható több soros karkötő elkészítéséhez sok sok színes gyöngyre, damilra, vagy fűző fonalra, záró kapcsokra, patentre, és két apró darab bőrre, esetleg kicsit keményebb anyag darabra lesz szükséged.

Bár én most azon gondolkodom, hogy a gyöngyöket hosszabb fonalakra, zsinórokra fűzöm duplán, és a karkötő két végét megszövöm az alap szálakkal. Az alább látható mini szövéshez hasonlóan úgy, hogy a dupla szálakat a felfűzött gyöngyök után mindkettő oldalon elkötöm, majd egy kartonra rögzítem a szálakat, és úgy szövöm meg a pántot, majd a fonalak végére esetleg mini pompomokat teszek. A zárást így nem is kell külön elkészíteni, mert a fonalnak van annyi rugalmassága, hogy a karkötőt fel lehet húzni a csuklóra anélkül is.

mini szőttes

De ha mégis az eredeti elképzelés szerint szeretnéd elkészíteni a karkötőt, akkor a bőr darabkák méretét, és a gyöngyös lánc rész szélességét mindenképpen úgy számold ki, hogy leméred a megajándékozni kívánt nő csuklóját. A bőr daraboknál vedd figyelembe a patentoknál egymást fedő részek szélességét.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.